RED I DISCIPLINA: Vučić ZABRANIO srpskim ministrima i funkcionerima da spajaju novogodišnje i božićne praznike!

Ministri u Vladi Srbije u 2015. godinu ulaze radno, tako što bi već prvog januara pre podne bila održana sednica Vlade. Pred članovima kabineta premijera Aleksandra Vučića je zgusnut raspored, tako da će zvanično biti neradni samo 1, 2. i 7. januar

  • 69

Svim državnim službenicima i ministrima u Vladi Srbije iz kabineta premijera Aleksandra Vučića izdata je direktiva svim državnim službenicima da neće biti tolerisano spajanje novogodišnjih i božićnih praznika i da svi resori narednih nedelja moraju da rade u punom sastavu!

Vučić zabranio proslavu Nove godine ministrima!

Prema saznanjima Telegrafa, nije isključeno ni da ministri u 2015. uđu radno, tako što bi već prvog januara pre podne bila održana sednica Vlade. Pred članovima kabineta premijera Aleksandra Vučića je zgusnut raspored, tako da će zvanično biti neradni samo 2. i 7. januar.

Direktor Vladine kancelarije za medije Milivoje Mihajlović, kaže za Telegraf.rs da vrata Nemanjine neće biti zatvorena ni u ovim "neradnim danima" jer "čelni ljudi Vlade rade bukvalno dan i noć".

- Vlada normalno radi, dosta je zakona koji treba da se usvoje, tako da velikih pauza i odmora neće biti - kaže Mihajlović.

I parlament će kraj ove godine završiti radno, pa će poslanici u skupštinskim klupama biti i ovog vikenda. Njihov radni raspored u januaru zavisiće od tempa kojim im Vlada bude dostavljala nove zakonske predloge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saško

    23. decembar 2014 | 12:30

    Tako treba ! Samo oštro, pa će i boje da nam krene. Ranije su ministri išli na sikijanja u januaru, dok je zemlja propadala ...

  • siki82

    23. decembar 2014 | 12:25

    Mislim da je ovo za pohvalu,jer samo rad,red i disciplina donose prave rezulatate.

  • Stojic Milojko

    23. decembar 2014 | 12:41

    Ako mogu ostali da rade zasto ne bi i oni. BRAVO ZA PREMIJERA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA