Antić: Prvi put sam se vratio iz Istočne Srbije da nisam nastradao!

Ministar rudarstva i energetike je, nakon što se vratio sa otvaranja Topionice i fabrike sumpora u Boru, na svom Tviter nalogu ostavio šaljivu poruku u kojoj kaže da se prvi put vratio iz Istočne Srbije, a da nije nastradao

  • 5

Ministar rudarstva i energetike, Aleksandar Antić, danas se vratio sa puta iz Istočne Srbije, gde je, zajedno sa premijerom Srbije, Aleksandrom Vučićem, boravio povodom završetka izgradnje nove Topionice i fabrike sumporne kiselnine u Boru.

Nakon što se vratio sa puta, na svom Tviter nalogu je ostavio šaljivu poruku u kojoj kaže: "Konačno sam se bez problema vratio iz Istočne Srbije".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    23. decembar 2014 | 17:24

    Ulozite malo para u Istocnu Srbiju a ne samo DA kopate I topite I nosite ,sramno je videti Srbiju istocno od Paracina kako izgleda.

  • dejan

    23. decembar 2014 | 21:02

    Zato sto vasi BMWi nisu navikli na rupcage. Putevi Zajecar-Kladovo i Golubac-Kladovo su samo za avanturiste. A i vasi vozaci ne znaju da voze po krivinama.

  • Torlače

    24. decembar 2014 | 12:53

    A što se malo ne pogleda i uz Timok od Zaječara do Midžora? Putevi; javni prevozi; distribucija struje, kao i vode; emitovanje signala telekomunikacija i sredsva informisanja; otvaranja radnih mesta,.... i mnogo drugih uslova za običan život, su u "NAJBOLJEM" od ostatka Srbije. Pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA