Vučić: Vujović i Sertić ostaju u Vladi!

- Sramota me je i da komentarišem kolika je to neistina - rekao je premijer Srbije novinarima, na pitanje o špekulacijama medija o smeni ministara finansija i privrede u rekonstrukciji vlade

  • 17

Premijer Aleksandar Vučić negirao je da će ministri finansija i privrede Dušan Vujović i Željko Sertić biti smenjeni u okviru rekonstrukcije vlade.

Vučić je istakao da je Vujović jedan od njegovih najbližih saradnika, čijim je radom najzadovoljniji.

- Sramota me je i da komentarišem kolika je to neistina - rekao je Vučić novinarima u Kolubari, na pitanje o špekulacijama medija smeni tih ministara u rekonstrukciji vlade.

Premijer je rekao da nema nikakvog smisla da svaki dan negira takve napise, ističući da su i svetski državnici i međunarodne finansijske institucije podržale budžet.

- Ne postoji niko u svetu, niko u zemlji, stručan, koji je rekao nešto protiv budžeta. Nemojte samo da mi kažete da su stručni Šutanovac, Borko Stefanović i Živković sa svojim impresivnim rečnikom. I sada treba da smenjujemo ministra finansija, koji je pokazao svoj reformski kapacitet i kako i na koji način se bori za zemlju - rekao je Vučić.

Premijer je podsetio da je Vujović i sam rekao da neće ići iz vlade.

- Prosto se pitam ko je mogao da izmisli nešto tako - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maki885

    26. decembar 2014 | 13:23

    Nije potrebno ni komentarisati lazne objave i razne neistine koje kruze. Svako ko je sposoban i ko zna da obavlja svoj posao treba da bude u Vladi i da radi sve sto je potrebno za nasu zemlju.

  • Sandolina

    26. decembar 2014 | 15:25

    Logično je da oni koji dobro rade svoj posao, ne trebaju biti smenjeni!

  • Skutalo

    26. decembar 2014 | 23:10

    Njihova smena je najveća želja upravo onih koji su i plasirali takve laži!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA