Dražina fotografija na sajtu SUBNOR!

Sajt Saveza udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata Jugoslavije oboren jutros uz poruku da "sinovi i unuci onih koji su ubili Dragoljuba Mihajlovića planiraju da to ponove sprečavajući njegovu rehabilitaciju"

  • 0

Sajt Saveza udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata Jugoslavije oboren je jutros, a uz fotografiju Dragoljuba Draže Mihailovića ostavljena je poruka u vezi sa procesom njegove rehabilitacije koji se trenutno razmatra.

"Ovih dana sinovi i unuci onih koji su ubili Dražu Mihajlovića planiraju da to ponove time što će pokušati da spreče njegovu rehabilitaciju. Sama rehabilitacija Draže Mihajlovića bi rasvetlila njihovu ulogu u istoriji koja se pokazala kao pogubna za ovu zemlju i njen narod", piše u poruci.

Dalje se navodi da se danas mnogi vremena komunizma sećaju sa nostalgijom zbog boljeg kvaliteta života, ali da je "uvertira za pakao u kome živimo bio lažni komunistički raj".

"Zbog komunizma smo izgubili sve - prošlost, sadašnjost i budućnost. Ipak na daleku budućnost jos uvek možemo uticati. Pre svega treba dignuti nivo svesti kod ljudi, naučiti ih pravim vrednostima počev od istine i time lišiti zemlju trulog semena ne bi li se iz zdravog ponovo rodila zdrava Srbija", piše u poruci na sajtu SUBNOR-a.

Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin izjavio je da bi rehabilitacija komandanta Jugoslovenske vojske u otadžbini bio korak u suprotnom pravcu od Unije.

(N. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA