U Mionici do 18 sati na izbore izašlo 62, a u Lučanima 55,7 odsto građana

Predsednik Opštinske izborne komisije u Mionici Miloje Stanković izjavio je da izborni proces na glasačkim mestima protiče bez ikakvih problema

  • 4

Na lokalnim izborima u Mionici do 18 sati, po podacima Opštinske izborne komisije, izašlo je više od 62 odsto građana, a izborni proces protiče bez problema.

Predsednik Opštinske izborne komisije Miloje Stanković precizirao je da je do 18 sati glasalo 62,59 odsto od broja upisanih birača. Stanković je rekao Tanjugu i da izborni proces na glasačkim mestima protiče bez ikakvih problema.

U Mionici pravo glasa na vanrednim lokalnim izborima ima 11.981 građanin, a glasa se na 38 biračkih mesta.

Do 19 sati u lučanskoj opštini na 12 biračkih mesta koja obuhvataju 61,28 odsto ukupnog biračkog tela izašlo je 55.7 odsto glasača, odnosno 6.051 upisani birač, izajvio je Tanjugu predsednik Opštinske izborne komisije Jovan Kovačević.

Izbori u tim opštinama raspisani su 10. novembra.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja Spremic

    28. decembar 2014 | 22:42

    Ovi izbori su bili bas lepa prilika da se svi oni kojima nije jasan rezultat od marta pokazu ali izostase rezultati, pa zato neka shvate a posebno demokrate, da ih je bilo dosta i da je narod spreman za reforme i promene.

  • Veljkic

    28. decembar 2014 | 21:34

    Pobeda naprednjaka u Mionici i Lucanima je izborna volja naroda a u devedesete moze da nas vrate samo ljudi kao sto je Zivkovic, jer cepanje novina, pozivanje na ratne scenarije i pogrdne reci, sigurno nije put koji nas vodi u bolji zivot.

  • Goca Ilic

    28. decembar 2014 | 21:14

    Gde su sad demokrate koje se hvale sa sest posto, ovako lep odziv glasaca i ovako ubedljiva pobeda, neka bude poruka DS-u da kod njih nesto ne valja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA