NAPREDNJACI POSLE UBEDLJIVE POBEDE: Nova vlast u Mionici posle Božića!

- SNS može sama da formira novu vlast, a da li će još neko biti deo koalicije, odlučiće Beograd - rekao je predsednik privremenog organa u Mionici i lider SNS-a u toj varošici, koji dodaje da će da konstitutivna sednica mioničkog parlamenta biti održana posle Božića

  • 3

Na lokalnim izborima u Mionici ubedljivo je pobedila Srpska napredna stranka. SNS je u Mionici osvojila 64,7 odsto, SPS 17,8 odsto glasova, a DS 17,4 odsto glasova.

Prema preliminarnim rezultatima izbora koalicija okupljena oko SNS-a je osvojila 25 odborničkih mandata, a po sedam mandata osvojili su SPS i DS. Mionički parlament ima 39 odborničkih mesta.

Predsednik Privremenog organa u Mionici i lider SNS-a u toj varošici Boban Janković za "Patak" kaže da će konstitutivna sednica mioničkog parlamenta biti održana posle Božića.

- SNS može sama da formira novu vlast, a da li će još neko biti deo koalicije, odlučiće Beograd- rekao je Janković za Telegraf.

Prema još uvek nezvaničnim rezultatima izlaznost na jučerašnjim vanrednim lokalnim izborima u Mionici je bila 70,4 odsto od ukupnog broja birača.

( S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko Škorić

    29. decembar 2014 | 13:10

    Kada dobijete 65% podrške od izašlih građana na izbore onda je lako formirati vlast.I ako teška srca moram pobednicima čestitati na zaista zavidnim rezultatu.

  • Jelence

    29. decembar 2014 | 20:27

    Nego kako nego NAPREDNJACI

  • Rale82

    29. decembar 2014 | 15:27

    Sada je valjda svima jasno u kom pravcu zeli da ide narod ove zemlje i ciju politiku podrzava, dosta demagogije DS-a i njihovog mazanja ociju koje ne prolazi vise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA