GODINA BISERA SRPSKE POLITIKE: Ovo su najveće PROVALE ministara i političara! (VIDEO)

Ovo su gafovi i biseri srpskih političara koji su obeležili 2014. godinu, a bilo je tu svega, uverićete se....

  • 10

Godina koja je za nama ostaće upamćena po katastrofalnim poplavama, ucenama iz EU, Vojnoj paradi u Beogradu, ali i Samitu u Beogradu. Međutim političku godinu su pored ovih dešavanja obeležili i gafovi ministara i političara koji će se dugo prepričavati, a neki od njih su već ušli u legendu!

Izjava svih izjava sigurno je rečenica ministra bez portfelja zaduženog za vanredne situacije Velimira Ilića kada je na sednici Vlade Srbije na kojoj se govorilo o sanaciji zemlje od poplava rekao sledeće:

- Potrebno je da vozilo koje vrši transport ima onu ruku napred, da prebacuje... Imaju proizvođači, ja sad ne znam ko su.

Još jedan o gafovima o kojima se priča i koji su obeležili godinu dolazi nam takođe od Velimira Ilića, a snimak njegovog zaglavljivanja u živom blatu postao je pravi hit na Jutjubu.

Sledeći biser, nad biserima je rečenica bivšeg ministra rudarstva Srbije Milana Bačevića, sadašnjeg ambasadora Srbije u Kini:

- Kina planira da u zemlje centralne i istočne Evrope investira 10.000 milijardi evra.

Ministar Aleksandar Vulin postao je pravi hit na društvenim mrežama i to zahvaljujući grimasama koje je pravio, a ovaj video postao je najgledaniji na Jutjubu od svih političkih snimaka.

Obraćanje ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na engleskom jeziku u Briselu, kada je izjavio da Srbija ima cilj da izađe na more postala je previ hit.

Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić napravio je pravi gaf izjavom da Srbiji treba prvo srpska Srbija, pa tek onda evropska i da ne treba na kolenima ući u EU!

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    2. januar 2015 | 11:57

    Ni stida - ni srama... (Blago njima - tesko nama.)...

  • аконкагва

    2. januar 2015 | 11:51

    Сви ови бисери су ништа према Палмином да му само Моцарт и Бетовен нису свирали. Изјава века!

  • Dragan

    2. januar 2015 | 12:09

    Zasto je to "gaf" da ne treba na kolenima da se ide u EU? Moze li neko da mi to objasni?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA