Cecin otac na vlasti u Žitorađi!

Dosadašnji predsednik Žitorađe Goran Stojković (NDS) smenjen, a na njegovo mesto postavljen Slađan Mladenović (SNS). Za njegovog zamenika izabran je Slobodan Veličković otac Svetlane Ražnatović

  • 6

Na vanrednoj sednici Skupštine Žitorađe koja je u toku došlo je do smene vlasti. Umesto do sadašnje koalicije SRS i SDS na vlasti su došli svi sem NDS.

Istovremeno je dosadašnji predsednik Žitorađe Goran Stojković (NDS) smenjen, a na njegovo mesto postavljen Slađan Mladenović (SNS) . Za njegovog zamenika izabran je Slobodan Veličković otac Svetlane Ražnatović. Dosadašnji predsednik Skupštine Marko Milenković (SRS) ostao je i dalje na toj funkciji.

Sada vladajuću koaliciju u Žitorađi čine: SNS sa dva odbornika i još dva koji su izašli iz NDS, NS i JS koji imaju po dva odbornika SRS sa pet odbornika i još dva odbornika URS koji su se priključili SRS, kao i dva odbornika koji su formirali grupu građana.

Poslednje dve godine SNS u Žitorađi pokušavala je da skine sa vlasti NDS, ali joj je to tek sada uspelo.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA