VLADA ODLUČILA: Vladimir Đukanović nije više predsednik Skupštine Lutrije Srbije!

Na zahtev SNS-a da se svi stranački kadrovi odreknu duplih funkcija, poslanik naprednjaka podneo je ostavku na mesto predsednika Skupštine Državne lutrije Srbije, a Vlada Srbije je usvojila njegov zahtev

  • 11

Vlada Srbije usvojila je danas ostavku poslanika Srpske napredne stranke Vladimira Đukanovića na mesto predsednika Skupštine Državne lutrije Srbije, napisao je Đukanović na svom Fejsbuk profilu.

Đukanović za sebe tvrdi da je "zaustavio dalji odliv para iz te firme, bahato razbacivanje novca, plaćanje besmislenih reklamnih usluga, onemogućio sam raznorazne lobi grupacije da upadnu kao hajduci u tu firmu i da je pljačkaju, od firme koja je bila u minusu ušli smo u stabilan plus sa tendencijom izuzetnog poboljšanja posebno kada Vojnotehnički institut uđe sa svojim softverima u firmu".

Foto: Fejsbuk/vladimir.djukanovic.5 Foto: Fejsbuk/vladimir.djukanovic.5

- Više nismo softverski zavisni od raznoraznih džigi bau preduzeća. Na kraju, nadam se brzom usvajanju izmena i dopuna Zakona o igrama na sreću koji će u mnogo čemu regulisati ovdašnje tržište -  napisao je Đukanović.

On je naveo da se sam "tukao protiv gomile interesdžija, lobista, stranih agentura kojima je ova firma bila fokus za njihove interese koji su se sastojali u otimanju para od države".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Uvek sam ih pobeđivao i znam da sam im zbog toga veliki trn u oku. Moje je bilo da štitim državne interese, a njihovo je bilo da se protiv mene bore. Njihovi tekstovi po štampi protiv mene bili su mi podstrek da još jače radim protiv svih njih. Ponosno odlazim, svestan da sam raznoraznim bitangama bio trn u oku i vrlo sam srećan zbog toga - naveo je Đukanović.

Funkcije se odrekao na zahtev SNS-a da se svi stranački kadrovi odreknu duplih funkcija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • šta ono bi FOKUS

    9. januar 2015 | 07:51

    Duh fokusa te traži da te pita samo::-jel i dalje veruješ svojim vođama? Čoveče, ti si ih ustoličio i sve nas u crno zavio a lepo ti je baba rekla::-sinko još si zelen, srešćemo se za godinu dve, da se preispitamo.,i kako ćeš joj ti, sveznajući, pred oči izaći, i mudrom Bosancu i pukovniku, jer te mi duhovi pravde i istine, tražimo da nam vratiš godine nada i žrtvovanja. Da li si,Šojicu, svestan greha svog?

  • Lazar

    8. januar 2015 | 16:18

    Pa kada svi mogu da se odreknu, moze i on. Nista se on ne razlikuje od drugih...

  • Sladjana

    8. januar 2015 | 18:00

    Za sve vazi isto pravilo,ne moze na dve funkcije,naravno da se mora odreci jedne funkcije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA