NEKADA BORCI U RINGU DANAS POLITIČKI FUNKCIONERI: Borovčanin i Kličko ukrstili rukavice! (FOTO)

- Ovom prilikom Kličko mi je rekao da je daleko teže da sada „boksuje“ neograničen broj rundi i da skuplja na poene. Ja sam njemu rekao da Srbija konačno ima Vladu koja ima jasan pravac kako da postane uređena država - rekao je državni sekretar za omladinu u Ministarstvu omladine i sporta

  • 5

Državni sekretar za omladinu u Ministarstvu omladine i sporta i član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Nenad Borovčanin sreo se sa gradonačelnikom Kijeva i bivšim bokserskim šampionom Vitalijem Kličkom na sahrani njihovog zajedničkog trenera Frica Zduneka u Hamburgu.

Nakon sahrane Zduneka, koji je važio za jednog od najboljih trenera, Borovčanin i Kličko otišli su u jedan od restorana u Hamburgu, gde su nekoliko sati evocirali uspomene iz ringa.

- Podsećali smo se trenutaka dok smo boksovali, kao i raznih događaja sa priprema - izjavio je za Kurir Nenad Borovčanin i dodao da je neizbežan bio i razgovor o trenutnom životu u političkom ringu, budući da su obojica u svojim državama angažovani na tom polju.

Printskrin: Instagram/nenadborovcanin Printskrin: Instagram/nenadborovcanin

- Ovom prilikom Kličko mi je rekao da je daleko teže da sada „boksuje“ neograničen broj rundi i da skuplja na poene. Ja sam njemu rekao da Srbija konačno ima Vladu koja ima jasan pravac kako da postane uređena država - rekao je Borovčanin.

Podsetimo, Vitalij Kličko, koji je poznat i pod nadimkom Gvozdena Pesnica sa boksom se definitivno oprostio 2013. kako bi se posvetio politici. S druge strane, Borovčanin se od boksa oprostio 2012. godine i od tada se u potpunosti posvetio funkciji državnog sekretara za omladinu u Ministarstvu omladine i sporta. Inače, u bokserskoj karijeri zabeležio je pobede na svih 30 mečeva koje je imao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draleRS

    12. januar 2015 | 11:17

    borovcanin je bas bio veliki borac ,navedite mi jednog protivnika skim se borio,protivnike havatao po ulici da se bore za 10 evra sa njim i slicno

  • 007

    12. januar 2015 | 11:19

    Iako ne volim klicka jer je zapadni poslusnik i sluga, ovakva poznanstva su veoma vazna. I u danasnjem svetu poznanstva su najbitnija.

  • Ema

    12. januar 2015 | 14:43

    Srbija ima Vladu koja ima jasan pravac da postane uredjena drzava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA