Mihajlović: Vučić ima poverenja u mene!

- Koristim priliku da se izvinim građanima, koji su možda u jednom momentu pomislili da je bavljenje nama samima mnogo važnije od onog zbog čega mi jesmo ovde, a mi smo ovde zbog boljeg života građana i juče je na to stavljena tačka - rekla je potpredsednica Vlade Srbije i dodala da premijer Srbije ima poverenje u nju, baš kao i ona u njega

  • 17

Predsednik SNS-a i premijer Aleksandar Vučić ima poverenja u mene, kao što i ja imam poverenja i poštovanje prema njemu, rekla je ministarka Zorana Mihajlović.

Ona je novinarima, dan posle Glavnog odbora SNS-a, rekla da je prirodno što je ta partija stalno u žiži javnosti i da se u okviru nje razgovara o svemu i da nema nedodirljivih.

- Koristim priliku da se izvinim građanima, koji su možda u jednom momentu pomislili da je bavljenje nama samima mnogo važnije od onog zbog čega mi jesmo ovde, a mi smo ovde zbog boljeg života građana i juče je na to stavljena tačka - rekla je Mihajlović.

Foto: Tanjug/Zorana Žestić Foto: Tanjug/Zorana Žestić

Mihajlović, koja i potpredsednica SNS-a, rekla je da članovi te partije kao i njeni funkcioneri moraju stalno da se preispituju i da je to bio razlog zbog kojeg je ona danas predstavila rezultate rada za prošlu i planove za ovu godinu.

Ona je potsetila da je ta stranka obećala građanima bolji život, dostojanstvo i pravdu i da su to strateški ciljevi vlade.

VUČIĆ: I dalje ima BAHATOSTI u Vladi, ali iskorenićemo to. Kome se ne sviđa može da ide! (FOTO)

MIROVIĆ: Jedinstvo SNS garant stabilnosti stranke i države

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    17. januar 2015 | 17:58

    Ma sposobna zena, nema sta, ali za sebe... Jadan narod...

  • Dag

    18. januar 2015 | 09:18

    ..."Sami sebe zaplicemo"... (Narodu je dosta, vasih prica i teskog zivota.Pobogu, zar vam nije jasno, da ste i vi smenjivi.Ko sejos seca, politicara od pre nekoliko godina?)...

  • Miloš

    17. januar 2015 | 15:19

    Jel neko ovoj broji greške koje je napravila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA