Mihajlović: Nema žutih i crvenih kartona u SNS-u, a o predsedniku će odlučiti građani na izborima!

Na pitanje novinara da li joj je predsednik Vlade zamerio to što, prema navodima pojedinih medija, želi da postane predsednica Republike i što je kritikovala predsednika Srbije, potpredsednica Vlade je istakla da "nije to bila kritika na rad predsednika" i da će o njemu odlučivati građani na izborima

  • 11

Potpredsednica Vlade Srbije, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da na sednici Glavnog odbora SNS nije bilo reči ni o kakvim "ni žutim, ni crvenim kartonima", nego da se razgovaralo o tome kako da se građanima omogući bolji život i da se preispitavalo ono što je urađeno.

Mihajlović, koja je i potpredsednica SNS, rekla je da se ta stranka ne zove tako slučajno, jer je napredna upravo u tom delu kada analizira sve što radi, da su naprednjaci obećali građanima bolji život i da se o tome razgovaralo i na sednici predsedništva i Glavnog odbora SNS.

Potpredsednica SNS-a je u Jutarnjem programu TV Pink-a istakla da se preispitivalo koliko je urađeno i koliko je moguće uraditi, jer je na kraju rezultat jedino važan, zbog čega sve ono što radi bilo koji član vlade mora biti merljivo i vidljivo.

Foto: Tanjug/Vlada Srbije Foto: Tanjug/Vlada Srbije

Na pitanje novinara da li joj je predsednik Vlade Aleksandar Vučić zamerio to što, prema navodima pojedinih medija, želi da postane predsednica Republike i što je kritikovala predsednika Srbije Tomislava Nikolića, Mihajlović je odgovorila da je to za nju "sa strane", a da je najvažnije "šta mi to radimo za građane Srbije".

- Ako se slučajno i učinilo da se više bavimo sobom nego što se bavimo onim zbog čega smo tu, onda se zaista mi svi zajedno izvinjavamo - rekla je Mihajlović.

Ona je istakla da "nije to bila kritika na rad predsednika, daleko od toga, možda sam govorila o određenim osobinama" i da će "o radu predsednika odlučivati građani na izborima".

Foto Marko Todorović Foto Marko Todorović

- Ovo je možda čak više priča o Vučiću i o neverovatnoj radnoj energiji koju on ima i koja nas inspiriše. Dakle više bih rekla da sam o tome pokušavala da govorim - rekla je Mihajlović i dodala da nije mislila ništa loše i da je govorila o određenim karakteristikama.

Mihajlović je dodala da je urednik "Informera" izneo niz optužbi na njen račun i rekao da će možda imati problema zbog toga što je u pitanju visoka funkcionerka i visoki član vlade, a da je samo nekoliko dana nakon toga u sopstvenoj emisiji rekao da nije bilo ni cenzure, ni problema, niti ga je ko pozvao, niti mu je bilo ko bilo šta rekao.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    21. januar 2015 | 11:35

    Budimo realni, Mihajlovicka ovakva ili onakva, mnogo je ambicioznija i prezentnija od Tome. Bila bi bolji i lepsi predsednik, a bila bi i jaka konkurencija susedki.

  • A l v e n t A

    21. januar 2015 | 10:49

    Pozdravljam Stanislavu Pak, buduću predsenicu Srbije : lepa, zgodna plavuša, ima stav, savetnik je predsednika države i mnogo mi se dopada...

  • Posiden

    21. januar 2015 | 10:21

    Hmmm zorice zorice !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA