SRBIJA ZA NAS IMA POSEBAN ZNAČAJ: Sastali se Vučić i Davutoglu u Davosu

Premijer Davutoglu izjavio je saučešće zbog ubistva srpskog navijača Marka Ivkovića i zahvalio premijeru Vučiću na dobroj organizaciji utakmice Crvena zvezda - Galatasaraj prošle nedelje u Beogradu

  • 19

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras  u Davosu sa predsednikom Vlade Turske Ahmetom Davutogluom, sa kojim je  razgovarao o bilateralnoj i posebno o ekonomskoj saradnji.

Tokom susreta istaknuta je potreba za većim prisustvom turskih kompanija, a premijer Vučić pozvao je turskog kolegu da poseti Srbiju.

- Srbija za nas ima poseban značaj -  naglasio je Davutoglu i prihvatio poziv srpskog premijera za dolazak u Srbiju sa grupom turskih investitora.

Premijer Davutoglu izjavio je saučešće zbog ubistva srpskog navijača Marka Ivkovića i zahvalio premijeru Vučiću na dobroj organizaciji utakmice Crvena zvezda - Galatasaraj prošle nedelje u Beogradu.

Ovim sastankom premijer Vučić završava dvodnevnu posetu Davosu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    22. januar 2015 | 22:08

    Lepa saradnja!Tako treba nastaviti!

  • Oleg

    23. januar 2015 | 18:05

    Neverovatna energija, za dva dana toliko sastanaka. Ovakvu posvecenost ne znam kada smo imali od strane nekog politicara.

  • Predrag

    23. januar 2015 | 18:09

    Samo napred, ovo je do sada najodgovornija vlada i premijer koju smo imali. Da je bilo samo ranije takvih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA