SRS: Nikolić i Vučić se plaše Šešeljevog povratka

Lider naprednjaka i njegov zamenik su "izbezumljeni od nervoze i panike" zbog najava mogućeg dolaska Vojislava Šešelja u Srbiju, tvrde radikali

  • 1

Srpska radikalna stranka smatra da se lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić i njegov zamenik Aleksandar Vučić plaše mogućeg povratka predsednika SRS-a Vojislava Šešelja iz Haškog tribunala u Srbiju.

Radikali su takođe odbacili kao neistinitu izjavu lidera Nove Srbije Velimira Ilića da ga je Šešelj zvao iz Haga pre operacije i komentarisao njegove političke poteze.

"Vojislav Šešelj se nikada, ni na jedan način, nije bavio delovanjem jedne zanemarljive političke organizacije kao što je stranka Velimira Ilića", tvrde iz SRS-a i dodaju da je Ilić "obično sredstvo" u rukama Vučića i Nikolića, koji se "sami ne usuđuju da napadnu Šešelja".

"Jasno je da su Vučić i Nikolić izbezumljeni od nervoze i panike zbog najava mogućeg dolaska Vojislava Šešelja u Srbiju i da su spremni na sve", navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan

    2. april 2012 | 21:51

    sta lupetate.......oni se plase seselja kao ja baba vange...pisite nesto pametnije ako imate ako ne radite nesto pametnije......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA