NIKOLIĆ: Hag se nije usudio da donese pravdu!

Međunarodni sud u Hagu nije se usudio da donese pravdu već presudu koju mi moramo da poštujemo, izjavio je predsednik Tomislav Nikolić

  • 7

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je lično nezadovoljan presudom Međunarodnog suda pravde, ali da Srbija nosi u ruci knjigu presude i pokušaće da na osnovu nje nastavi uspostavljanje normalnih odnosa sa Hrvatskom.

- Hrvatska danas sve češće govori kako je u stanju da stane na put Srbiji na evropskom putu, ali hajde da zatvorimo knjigu ovom presudom, da zadovoljstvo i nezadovoljstvo ostavimo za sobom - rekao je Nikolić u intervjuu za radio Sputnjik, objavljeno je na sajtu agencije Sputnjik na srpskom jeziku.

- Međunarodni sud u Hagu nije se usudio da donese pravdu već presudu koju mi moramo da poštujemo. U principu, presudom nije zadovoljena ni jedna strana, ali mi ćemo na ovome završiti svoje koflikte sa Hrvatskom. Ostaje da posle ovoga počnemo da živimo normalno - poručio je Nikolić.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    4. februar 2015 | 09:38

    Потписи су скупљени!

  • Boys

    6. februar 2015 | 06:54

    Presuda nema pojma sa realnošću, trenutno nismo interesantni Amerima ,...džabe bačene par za advokatsku mafiju . Nadam se da snosi naučili do sada lekciju iz humanitarnog prava novog svetskog poretka i da se zahvalimo na saradnji sa* braćom *Hrvatima, Ideji i ostalim *bratskim* firmama ,..

  • obilic

    5. februar 2015 | 03:25

    Tebi je vratio seselja Hag sad samo treba nova revolucija. Nisu ga za djabe vratili pa seti se kako ste delili samare onom cici iz gruze sto nosi srpsku zastavu pred opstinom u kragujevcu Pa zaboga seselj cetnicki vojvoda au de smo mi srbi dosli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA