JABLANOVIĆ: Prvo konsultacije sa Vučićem, pa onda stav o smenjivanju!

- Pre svega ćemo razgovarati s našim premijerom Aleksandrom Vučićem, a onda ćemo unutar Srpske liste imati konsultacije i zatim zauzeti stav - rekao je smenjeni ministar u Vladi Kosova

  • 3

Smenjeni ministar u Vladi Kosova Aleksandar Jablanović izjavio je danas da će se prvo obaviti konsultacije sa predsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem o daljim koracima nakon njegovog smenjivanja sa mesta ministra za povrataka i zajednice.

SKANDALČINA: Albanci smenili srpskog ministra!

OBJAVILI MU UMRLICU: Albanci sahranili srpskog ministra i nazvali ga psetom!

Foto: Tanjug/Zorana Žestić Foto: Tanjug/Zorana Žestić

- Pre svega ćemo razgovarati s našim premijerom Aleksandrom Vučićem, a onda ćemo unutar Srpske liste imati konsultacije i zatim zauzeti stav - rekao je Jablanović agenciji Beta.

On je naveo da danas nisu imali kontakte, ali i da će narednih dana konsultacije biti obavljene.

Premijer Kosova Isa Mustafa juče je smenio Jablanovića sa ministarskog mesta zbog, kako je naveo, situacije nastale pošto je Jablanović "divljacima" nazvao albanske demonstrante koji su na Badnje veče onemogućili raseljenim Srbima da odu u crkvu u Đakovici.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DRON.

    4. februar 2015 | 13:27

    E pa idi onda kod tvojeg ministra neka te on postavi za ministra u srbiji.

  • Melisa

    4. februar 2015 | 15:00

    Nakon razgovora sa premijerom situacija ce dobiti epilog. Ako je neko radan i vredan, nema mrlja u poslovanju, bice vracen na radno mesto, ako je situacija drugacija za postupke ce se morati odgovarati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA