VUČIĆ NA TVITERU: Han je pravi prijatelj Srbije!

- Komesar Han je pravi prijatelj naše zemlje, i nadamo se da ćemo i dalje dobiti njegovu podršku i pomoć - napisao je premijer Srbije na Tviteru

  • 17

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić na svom Tviteru zahvalio je komesaru za proširenje EU Johanesenu Hanu na podršci Beogradu i poručio da je on pravi prijatelj Srbije!

- Komesar Han je pravi prijatelj naše zemlje, i nadamo se da ćemo i dalje dobiti njegovu podršku i pomoć - napisao je Vučić na Tviteru.

Podsetimo premijer Vučić sastao se juče u Briselu s komesarom za proširenje EU gde su izgladili sve nesuglasice iz prošlosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vatro Marx

    10. februar 2015 | 21:40

    Nije mi jasno od jednom velike pohvale od Brisela stizu,nesto se mijenja.Dobro napredujemo kazu oni,na izmaku smo krize, tko kaze Mr. Vucic da jos vise ulaganja sa zapada u Srbiju. Od jednom pocele ruze da cvetaju, kamo srece ali ja tako ne vidim ne vjerujem Brisel, imaju oni vecih problema u teskoj su krizi Srbija je za njih zadnji problem.Treba dobro paziti bit ce neke zamke stim treba paziti da mi sami ne upadnemo u zamku ako vec mismo upali.

  • Mira

    10. februar 2015 | 14:08

    Naš put u EU zavisi samo od nas samih. Gospodin Han će sigurno pomoći, ali pre svega mi moramo sebi da pomognemo kroz brže sprovođenje započetih reformi.

  • Comi

    10. februar 2015 | 17:02

    Imace Srbija jos ovakvih prijatelja, samo ako se i dalje bude trudila i tezila da postane uredjena i odgovorna drzava. Logicno je da svi zele saradnju sa normalnom i stabilnom drzavom, a ne sa drzavom bez zakona, razrusenom, drzavom koja samo zeli interes za svoje funkcionere. Premijer je na dobrom putu i svaka cast za ulozen rad i trud.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA