50 NIJANSI SIVA: Ovi srpski političari su OTKINULI za svetskim EROTSKIM filmskim hitom!

Ogromno je interesovanje u Srbiji za novi svetski filmski hit “50 nijansi Siva“, pa smo pitali političare ko je od njih bio na premijeri, a ko će uskoro pogledati film!

  • 2

Koliko interesovanje vlada za film "50 nijansi siva" koji je premijerno prikazan 11. februara u "Sava centru", najbolje pokazuje činjenica da su ulaznice za premijeru rasprodate mesec dana pre projekcije, kao i da se karte i dalje prodaju kao lude! Nakon što su se pojedini političari na društvenim mrežama pohvalili da su gledali film, odlučuili smo da proverimo ko ima istu nameru.

Erotski roman "50 nijansi siva" E. L. Džejmsa, čim je izašao izazvao je veliko interesovanje čitalačke publike u Srbiji. Jednostavno knjiga je postala toliko popularna da su je čitali i oni koji su ljubitelji književnog štiva, ali i oni koji nisu - podstaknuti znatiželjom da saznaju zbog čega su oni koji su upoznati sa delom toliko odševljeni.

Isto se desilo i sa filmom oko koga sada vlada tolika pomama, pa čak i među političkim funkcionerima.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Funkcionerka SNS-a Katarina Rakić se prva od političara na svom Fejsbuk profilu pohvalila da je gledala ovaj svetski filmski spektakl.

Šef poslaničke grupe naprednjaka, Zoran Babić, kaže za Telegraf.rs da nije stigao da ode na premijeru filma, ali da će ga najverovatnije pogledati.

- Obaveze mi u poslednjih 20 dana nisu dozvoljavale da odem na premijeru, kao ni prisustvovanje Molitvenom doručku. Moram priznati da nisam čitao ni knjigu, ni gledao film, ali ste mi svakako dali dobar zadatak - rekao je Babić za naš portal.

Foto: Facebook/Sps Oo Rakovica Foto: Facebook/Sps Oo Rakovica

S druge strane funkcionerka SPS-a, Dijana Vukomanović, kao i ministarka poljoprivrede Snežana Bogosavljević Bošković kažu za Telegraf.rs da nisu čitale knjigu, niti su gledale film, a samo kratko su nam poručile da "ne nameravaju to ga gledaju".

Funkcioner SVM-a, Balint Pastor, rekao je za naš portal da će možda pogledati film.

- Sutra idem sa suprugom na izlet u Segedin, možda ne bi bilo loše da ga pogledamo sutra. Hvala na ideji - rekao je Pastor.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Citalac

    15. februar 2015 | 23:03

    Strasno los film,cak sam zaspao u pola films.Zena me budila par puta zbog hrkanja ...strasno

  • ana

    16. februar 2015 | 08:17

    oni su na narodu već ispobali 100 nijansi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA