SRPSKI KRALJ ČESTITAO SRBIMA DAN DRŽAVE: Evo šta je rekao o SRETENJU i Karađorđevim junacima!

- Malo je dana koji nam daju toliko pouzdane nade, kao što je naš praznik Sretenje. Dan koji nas podseća da i priroda i ljudi svakom studenom vremenu stanu na kraj - poručio je prestolonaslednik Srbije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika neko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Obilic

    16. februar 2015 | 11:42

    Jedini put je monarhija kako bi srbija napokon bila jedinstvena Madam se DA cu doziveti taj Dan mad ce srbi DA se ujedine is celog sveta imamo come da se ponosimo. Samo DA znate koliko imamo srba u dijaspori koji bi digli srbiju is bede za kratko vreme ali nesmeju da se vrate zbog Jos zivog komunistickog sistema setite se kako im je milosevic pokrao novac ulozen za preporod Srbije

  • miki

    15. februar 2015 | 15:49

    Zivim i radim u Grckoj i imao sam cast i zadovoljstvo da upoznam NjKV Aleksandra i NjKV Katerinu i sinove,na jednoj od mnogih humanitarnih akcija koju su organizovali,bio sam prisutan na dve,za skupljanje sredstava za kupovinu bolnicke opreme i aparata za pomoc bolnicama u Srbiji.Kasnije sam citao u novinama gde su donacije predate...Za one koji kazu da nista nisu uradili za Srbiju.Rekao sam NjKV Aleksandru moji dedovi su se borili u Kraljevoj vojsci,kao Solunski dobrovoljci iz Hercegovine,i odgovorio mi je na Srpskom cisto,bravo tako treba uvek da se borimo za nas Srpski narod i nasu Srbiju!Za one koji kazu da ne poznaje Srpski jezik,a mora da znate da je citav svoj zivot proveo izvan Srbije,ne svojom voljom,nego komunistickom naredbom!A nije vam smetalo sto je Tito koji je 50 godina bio u Bg do svoje smrti pricao mix slovenackog,ruskog,poljskog i srpsko-hrvatskog.Iako pricam Grcki jer sam dugo godina ovde i NjKV Katerina je pricala iskljucivo Srpski sa mnom.Citava porodica je ostavila najlepsi utisak na mene.Ja sam licno pristalica monarhije,ali to nije bitno.Vazno je da se sa postovanje m odnosimo prema nasoj istoriji,jer kako se mi postavimo prema njoj tako ce je gledati i drugi u svetu.Karadjordjevici su deo nase istorije i ako narod bude hteo mozda i buducnosti ako ne onda ih bar ne treba predstavljati u pogresnom i losem svetlu,jer nisu to zasluzili....

  • d.prodanovic

    15. februar 2015 | 11:31

    Srpski kralj je najvise kritikovan od osoba kojima se tlo pod nogama ljulja.Vecinom kralja kritikuju oni sto nisu krsteni i samo pricaju da su srbi a ni "S"nemaju od srpstva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA