REVOLUCIONARNO: Srpski političari dali glas ZA legalizaciju MARIHUANE u Srbiji!

U poslednje vreme su česte tribine i inicijative za legalizaciju marihuane u medicinske svrhe. Udruženje "Lekalizacija Srbije" je poslalo i zvaničan zahtev za legalizaciju kanabisa u svrhe lečenja. Tim povodom pitali smo političare da li bi podržali ovakav zahtev. Evo šta su nam oni rekli!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Blade
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NebojsaTheSatanist

    25. februar 2015 | 21:20

    Razmislite samo o mogucnostima, vojvodina bi procvetala s' obzirom da je 95% iste obradivo zemljiste, zamisli coffie shjop-ove pune turista i lokalaca, zamislite raspolozenje i kvalitet zivota, koliko bi se smanjio kriminal, nivo obolelih. Ne govorim ovo kao tipican "pothead" nego kao savestan gradjanin. Samo zamislite.

  • Sans

    22. februar 2015 | 23:05

    Konacno da i od njih cujemo nesto pametno i korisno!

  • obilic

    21. februar 2015 | 12:09

    Mi u zemlji nemozemo da kontrolisemo pesticide i druge otrove. Ja sam covek sa sela a toga se ne stidim. Nisam klasicni poljoprivrednik. Kad bi ste gledali kako ti seljaci truju zemlju sto treba 1 flasa daje 5 smrdi celo polje kukuruzpun otrova psenica svi prskaju monosanom svinje rane setokomponentnim koncentratom i dalje necu Cisterne ispiraju u reke vise po reci nema nista nemas gde da se nadises a kamoli da sednes na travu. Ne ljutim se ja ako mislite da sam neinformisan ali znaj te da smo otrovani. Znam da nam sa ovakvim zivotnim standardom nece nista ozdraviti ako ne preuzmemo nesto. Uvozimo meso koje se izbacuje iz madjarske sa dubokog zamrzavanja. Decja obdanista imaju salate iz novog zelanda cokolade iz kine Odeca iz kine koja je jako otrovna ne uzimajte za decu kao i obucu i carape. O tome treba prvo da se prica i ko ce da kontrolise proizvodnju te svemocne biljke. Hvala al ovo je istina o osiromasenom uranijumu teskim metalima ne treba da pricam dosta mi je tih pametnih..?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA