OTVOREN SAJAM TURIZMA: Pogledajte s kojom životinjom se slikao Vučić! (FOTO)

- Pred turizmom je velika budućnost, ali ćemo morati da radimo mnogo više i marljivije nego do sada - rekao je premijer Srbije

  • 2

Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas Međunarodni sajam turizma u Beogradu i obišao štandove izlagača, a tom prilikom slikao se držeći sokola na ruci.

Na Međunarodnom sajmu turizma predstaviće se 1.100 izlagača iz 50 zemalja sveta i trajaće do nedelje 22. februara.

Kako je saopšteno, u šest hala Beogradskog sajma, turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata posetiocima će ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

Moto 37. sajma turizma je "Iskoristi trenutak", a zemlja partner Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE), koja privlači pažnju turista zbog velikog kontrasta između modernog i drevnog i tradicionalnog.

- Pred turizmom je velika budućnost, ali ćemo morati da radimo mnogo više i marljivije nego do sada - rekao je Aleksandar Vučić.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • davca

    19. februar 2015 | 22:44

    Pred turizmom je velika budućnost, ali ćemo morati da radimo mnogo više i marljivije nego do sada..Lepo receno nema sta..

  • tx kauboj

    20. februar 2015 | 14:25

    soko je ptica a ne životinja.Živela mimi ORO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA