VUČIĆ I MINISTRI U SLOVENIJI: Evo šta se pričalo u avionu tokom leta (FOTO)

Let za Sloveniju je trajao sat i deset minuta, a tokom leta premijer Srbije razgovarao je s ministrima Željkom Sertićem i Dušanom Vujovićem o aranžmanu sa MMF-om, Železari i FAP-u

  • 0

Vlada Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem nalazi se u Sloveniji gde će održati zajedničku sednicu vlada i potpisati niz dokumenata i sporazuma.

Vlade Srbije i Slovenije o saradnji i investicijama!

Avion Er Srbije s premijerom i ministrima poleteo je u 7:20 časova sa aerodroma Nikola Tesla, a put Slovenije pored premijera Vučića uputili su se i ministri: Ivica Dačić, Jadranka Joksimović, Bratislav Gašic, Ivan Tasovac, Zlatibor Lončar, Željko Sertić, Dušan Vujović, Aleksandar Antić i Vanja Udovičić.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Let je trajao sat i deset minuta, a tokom leta premijer Vučić razgovarao je s ministrima Željkom Sertićem i Dušanom Vujovićem o aranžmanu sa MMF-om, Železari i FAP-u.

Po završetku dogovora premijer se obratio novinarima rekavši da se konsultuje sa ministrima jer u ponedeljak imaju razgovore sa MMF-om koji su izuzetno važni. Uz to, Vučić je napomenuo i da se intenzivno radi na privatizacijama preduzeća Aleksa Šantic, Krušik, FAP i Železare.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Kasnije se razgovoru priključio i ministar odbrane, Bratislav Gašić, zbog dogovora o vojnim pitanjima o kojima će se pričati u Sloveniji.

U Sloveniji delegaciju Srbije dočekao je premijer Miro Cerar uz najveće državne počasti, a razgovori su nastavljeni na Brdu kod Kranja.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA