Evo koje sporazume je Srbija potpisala sa Slovenijom! (FOTO)

Ministar omladine i sporta Srbije i ministarka obrazovanja, nauke i sporta Slovenije, Stanislava Setnikar Cankar, potpisali su sporazum o saradnji između ta dva ministarstva

  • 4

Vlade Srbije i Slovenije potpisale su danas, posle zajednička sednice na Brdu kod Kranja, sporazume iz oblasti odbrane i sporta, a očekuje se da se uskoro novinarima obrate premijeri Aleksandar Vučić i Miro Cerar.

Sporazum o saradnji između ministarstava odbrane potpisali su ministri Bratislav Gašcih i njegov slovenački kolega Janko Veber.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i ministarka obrazovanja, nauke i sporta Slovenije Stanislava Setnikar Cankar potpisali su sporazum o saradnji između ta dva ministarstva.

VUČIĆ I MINISTRI U SLOVENIJI: Evo šta se pričalo u avionu tokom leta (FOTO)

Cerar dočekao Vučića uz najviše državne počasti, pa prošetali vrtom dvorca! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • davca

    20. februar 2015 | 13:22

    Svaki sporazum sa slovencima nam je mnogo bitan pogotovo sto su postali jaka ekonomska drzava..

  • Dragan

    21. februar 2015 | 17:14

    Kakve gluposti i slovenci imaju isti problem kao i mi i oni su zapecak evrope bez nekih dobrih pokazatelja druzenje sa Srbijom treba da im otvori trziste za njihovu robu koju nemogu da prodaju na EU trzistu. I to je sve sto pokrece ovaj sporazum a ne nekakvo prijateljstvo jer da smo bili toliki prijatelji nebi Slovenija izlazila iz YU !!! Nemojmo biti Deca.!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA