BRUKA! Ugljanin: Srbija je šovinistička tvorevina!

- Već 24 godine Bošnjaci u Srbiji demokratskim putem biraju svoje legitimne predstavnike, ali država ne poštuje njihovu izbornu volju, što je najveći stepen diskriminacije i mržnje - rekao je lider Bošnjačkog nacionalnog veća u Novom Pazaru

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Samir
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dragan Petrovic

    16. jul 2015 | 21:00

    Ovaj lik je uvek uspevao na volseban nacin da izbegne "unakrsno sviranje klavira" odnosno da bude hapsen. Kad god je vlast bila slabija u Srbiji, njegov glas se cuo po pitanju ugrozenih prava muslimana u Sandzaku. Zaista je vreme da ga neko "spakuje" i ubaci u buvaru. Zbog takvih je i doslo do onog uzasnog rata koji smo preziveli. Njegova retorika je ustvari retorika Alije Izetbegovica. Muslimani ne nasedajte da provokacije ovakvih otpadnika. Inace mi imamo jedan veliki problem ovde. Da bih ga ilustrovao, dacu neke primere. U Grckom npr. ustavu pise... U Grckoj zive Grci! U Americkom zakonu pise... U Americi zive Amerikanci! Zna se da Amerika ima najvise nacija i nacionalnosti na svetu u svojoj zemlji. Kako su to oni uspeli? Ljudi se izjasnjavaju kao Amerikanci kad svira himna, a kazu da su poreklom npr. Italijani... Moj zakkljucak je da Srbija mora da uvede zakon po kome se svi moraju da izjasne kao Srbi. Ko ne zeli, ispratiti ga preko granice. Neka budu sta god hoce kod nas ali drzavljansto ne moze biti nijedno drugo do Srpsko! Primer: Poreklom crnogorac ali srbin po pripadnosti drzavi. Ako se ova zemlja zove Srbija i ako je ona pravna drzava, mora da se pozove na ustave koje imaju druge zemlje u svetu na ovaj nacin, a ima ih mnogo i da sprovede zakon koji ce to regulisati. Onda ovakvi, kao sto je ovaj Ugljanin mogu da biraju ili ce lajati i dobiti sut u d... preko granice pa nek u Bosni drzi predavanja ili ce ziveti u svojoj zemlji koja ga hrani i oblaci i imati osecaj da je to njegova zemlja. Ovo sto sam predlozio nema veze sa nacionalizmom. Jer onda bi sve drzave koje imaju takav zakon bile nacionalisticke. Mnogo smo toga mi dopustili. Zaista. Sledeci put glasam za onog ko ima tako nesto u programu.

  • DD

    19. mart 2015 | 10:32

    E. SULJO. FOTELJA JE ČUDO

  • Dzeko Edin

    23. februar 2015 | 08:59

    Bravo Suljo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA