Seljaci predali Dačiću pršut i zahteve, pa otišli s njim na doručak

Ministar policije istakao da radi svoj posao i odbacio tvrdnje da je reč o predizbornoj kampanji, već o tome da se reši problem blokade puteva

  • 0

Nezadovoljni poljoprovrednici iz Vojvodine stigli su sa 100 traktora u Beograd i predali svoje zahteve ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću, koji će ih proslediti predsedniku, premijeru i resornom ministru.

Dačić je novinarima ispred Palate "Srbija", nakon što je primio zahteve paora, rekao da ne želi da ulazi u ocenu njihove opravdanosti niti ima zamerke na rad Ministarstva poljoprivrede, već da je cilj policije da sve protekne mirno i bez incidenata.

On je naglasio da je namera bila da poljoprivrednici iskažu svoje stavove, a da to ne izazove negativne stavove ostalih građana, kolaps u saobraćaju i probleme u svakodnevnom životu.

Dačić je istakao da radi svoj posao, odbacujući tvrdnje da je reč o predizbornoj kampanji, i ponovio da je cilj da se reše problemi blokade puteva.

Ministar je zahvalio delegaciji nezadovoljnih poljoprivrednika što su došli i rekao da je tokom istorije ispred Palate "Srbija", nekadašnji SIV i Palata Federacije, bilo mnogo parkiranih "mercedesa" i drugih luksuznih automobila, ali da misli da nikada nije bilo traktora.

Dačić je na kraju poljoprivrednike pozavo na doručak, ali ni paori nisu ostali bez poklona za ministra, pa su mu predali pršutu i kulen, nakon čega su zajedno krenuli na doručak.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA