Džon Keri: Srbija je na LINIJI VATRE između Rusije i Amerike!

SAD smatraju da se čitav niz evropskih zemalja, a među njima i Srbija, nalaze na "liniji vatre" između Amerike i Rusije

  • 31

SAD smatraju da se čitav niz evropskih zemalja, a među njima i Srbija, nalaze na "liniji vatre" kada je reč o odnosima Vašingtona i Moskve, kaže američki državni sekretar Džon Keri.

- Kada je reč o Srbiji, Kosovu, Crnoj Gori, Makedoniji i drugima - Gruziji, Moldaviji, Pridnjestrovlju - oni su na liniji vatre - izjavio je je Keri odgovarajući na pitanja senatora o rastućem uticaju Rusije u Evropi, prenosi agencija Ria Novosti.

Džon Keri juče je izjavio u Senatu da ga je Rusija više puta slagala o svojim aktivnostima u Ukrajini, gde još traju sukobi vojske i proruskih snaga.

On je naveo da ga je Moskva “lagala u lice i pred drugim licima u mnogo različitih prilika”, prenela je agencija AP.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • истина

    25. februar 2015 | 09:39

    Америка деценијама само лаже.ИРАК је драстичан и невероватан пример!Тада је ЦЕО амерички естаблишмент у хору све лагао!У животу се само једном постаје лажов!

  • Анти Антифа

    25. februar 2015 | 10:33

    Американци кажу да неко лаже.Подсетио бих српске еунијате на америчке лажи са Маркалама,Сребреницом и Рачком и десетинама мртвих и протераних Срба због тога

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    25. februar 2015 | 09:59

    Kriza u ukrajini je uperena ne samo protiv rusije nego i protiv kine koja je kupila oko tri miliona hektara obradive ukrajinske zemlje ,što je otprilike površina belgije. RAT je grana privrede--

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA