ALBANCI SPREMAJU ORUŽJE I PRETE SRBIMA: NATO naoružava VOJSKU KOSOVA!

- Treba reći da postoji podrška za transformisanje BSK u OSK, posebno od glavnih država članice NATO koje odlučuju o tome - rekao je Enver Hodžaj

  • 60

Predsednik Komisije za spoljne poslove kosovske skupštine Enver Hodžaj saopštio je da u NATO postoji podrška za transformaciju Bezbednosnih snaga Kosova (BSK) u Oružane snage Kosova (OSK).

Hodžaj, ministar za BSK Haki Demoli, presednica za integracije Teuta Sahatciju i general BSK Kadri Kastrati, posetili su sedište NATO u Briselu i sastali sa visokim zvaničnicima Alijanse, prenose mediji u Prištinu.

- Treba reći da postoji podrška za transformisanje BSK u OSK, posebno od glavnih država članice NATO koje odlučuju o tome - napisao je Hodžaj na fejsbuku, navode mediji.

Hodžaj je pozvao kosovsku skupštinu da ne kasni u donošenju odluke da budu osnovana OSK i da Kosovo dobije vojsku.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lazar

    4. mart 2015 | 13:25

    A mi? Cutimo i samo cutimo!!!! Sta je to sa nama??? I dokle narode moj napaceni!!!! Mi rasturamo vojsku a drugi se naoruzavaju!!! Bitno je da su klubovi u BG puni da se djuska..da je dobar provod!!!! Sta je to sa nama!?? Dali se pitate po nekada kada procitate ovakve vesti??? Ili samo odmahnete rukom!? I pitate se gde cemo na kafu i u provod!!! Bice nam kasno,probudi se narode moj!!!

  • Gejlija iz Ivanjice

    4. mart 2015 | 13:24

    Nasi NATO prijatelji,Srbijo sram te bilo!

  • Rs

    4. mart 2015 | 14:19

    Nista srbiji bez republike srpske pustie bracu ruse.Ako budete cekali na ruse pocnite polako bjezati.spremite oruzije da mi nenosimo i eto nas da tu bagru na kosovu rastjeramo.bar mi imamo iskustva u ratu.Srbijo samo zovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA