VUČIĆ: Nemam dovoljno snage za privatizaciju Zvezde i Partizana!

Premijer Srbije kaže da preuzima odgovornost za to što nema privatizacije sportskih klubova, da nema dovoljno snage, a ni podrške za tako nešto

  • 7

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da preuzima odgovornost za to što nema privatizacije sportskih klubova, da nema dovoljno snage, ni podrške da sprovede privatizaciju Partizana i Crvene zvezde i dodao da će autorki Insajdera Brankici Stanković ostati policijsko obezbeđenje.

Vučić je na pres konferenciji u Vladi Srbije rekao da očigledno nema dovoljno autoriteta, ni snage kako bi omogućio da se ta privatizacija sprovede.

On je objasnio da, kada god to pomene i kada to pitanje pokrene, izostaje podrška, niti bilo ko reaguje na najgrublje reči koje mu se upućuju čim pomene privatizaciju Zvezde i Partizana.

Vučić je dodao i da očigledno niko nije za to u Srbiji i da se mnogi raduju kada slušaju reči poput "Vučiću p. . . . u".

Moj posao je da radim i da ga obavljam najbolje što mogu i to ću raditi i u budućnosti, rekao je i dodao da je progurao najvažnije stvari, ali da je po ovom pitanju udario u zid.

Na pitanje da li će ostati obezbeđenje Brankici Stanković, Vučić je rekao da obezbeđenje ostaje i da je to u nadležnosti MUP- a.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • davca

    5. mart 2015 | 15:45

    Vučić je na pres konferenciji u Vladi Srbije rekao da očigledno nema dovoljno autoriteta, ni snage kako bi omogućio da se ta privatizacija sprovede.

  • dragance81

    5. mart 2015 | 15:46

    Jedini nacin i spas je privatizacija klubova..

  • peca

    5. mart 2015 | 13:46

    Nađi snagu i reši to ili nađi prave saradnike sa kojim ćeš moći da radiš. Ovi sadašnji te očigladno prate samo zbog svojih ličnih interesa(tu nema ni S od Srbije).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA