Stefanović o Brankici Stanković: Policija ŠTITI, a ne komentariše!

- Kakve sam izmišljotine čitao o sebi i gledao na različitim medijima mogu pouzdano da kažem da u Srbiji nema medija koji je blizak vlasti - kaže ministar unutrašnjih poslova

  • 2

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da policija štiti sve one za koje se proceni da su bezbednosno ugroženi ali da to ne komenatirše jer bi time ugrozila njihova bezbednost.

 

Upitan o natpisim pojedinih medija o obezbeđenju novinarke Televizije B92 Brankice Stanković, Stefanović je rekao novinarima da bih bio neodgovoran kada bi informacije o bilo kojoj štićenoj ličnosti saopštio javnosti.

 

- Što se tiče različitih informacioja koja se tiču bezbednosti različitih lica bio bih neodgovoran kada bih te informacije delio sa širokim auditorijumom zato što bi time ugrozio bezbednost tih lica - rekao je on.

 

Stefanović je rekao i da ne može da utiče na to šta će mediji da objavljuju niti da se "svakoga dana pojavljujem i potvrđujem ili demantujem to što je napisano jer bi time takođe ugrozio bezbednost štićenih lica".

 

- Kakve sam izmišljotine čitao o sebi i gledao na različitim medijima mogu pouzdano da kažem da u Srbiji nema medija koji je blizak vlasti...da ne pričamo o onome šta su pisali o Aleksandru Vučiću jer bilo bi neumesno da to uopšte ponavljam - rekao je on na beogradskom aerodromu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • juta

    6. mart 2015 | 15:59

    Mislim da je covek u pravu, policija je tu da stiti nas gradjane!

  • Denisa

    6. mart 2015 | 19:05

    Sasvim je opravdano ovo sto je Stefanovic rekao. Gospodja treba da bude zasticena, a ne da se o njoj komentarise. Mada to je jako tesko jer sama pravi prostora za medije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA