VIRUS HARA VLADOM SRBIJE: Srpski ministre POKOSIO GRIP, otkazuju zakazane obaveze!

Grip hara Nemanjinom 11, mnogi ministri bolesni dolaze na posao, dok je drugi virus totalno oborio s nogu, te su morali da otkažu zakazane obaveze

  • 9

Grip hara Srbijom, a iako zvanično nije proglašena epidemija njegovu jačinu na svojoj koži najbolje su osetili pojedini ministri u Vladi Srbije koji su zbog bolesti morali da otkažu svoje obaveze ovih dana!

U poslednjih nekoliko dana u Srbiji se veliki broj ljudi požalio da oseća tegobe koje su slične simptomima gripa. Međutim, nema mesta panici, jer epidemija još uvek nije proglašena, a kako medicinari kažu, ako je sudeći prema dosadašnjoj praksi, neće je ni biti.

Ipak, ova infekcija značajno je omela rad Vlade Srbije jer su se pojedini ministri porazboljevali i morali su da otkažu svoje aktivnosti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

GRIP UBICA HARA SRBIJOM: Ovo je jedini način da se ne zarazite!

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić otkazao je posetu Kraljevu tokom koje je trebalo da prati meč prvog kola Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske.

- Udovičić neće moći da bodri srpske tenisere zbog bolesti - navedeno je u saopštenju MOS.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

AKO STE GRIPOZNI: Ovi trikovi će vam pomoći!

Ministarka poljoprivrede Srbije Snežana Bogosavljević Bošković zbog bolesti, naprimer, nije mogla sinoć da gostuje u emisiji na RTS-u kod Olivere Kovačević, ver je bila primorana da otkaže unapred najavljeno gostovanje.

Kako saznaje Telegraf.rs većina ministara u Vladi Srbije se žali na infekciju disajnih puteva, pa su mnogi ministri morali da svoj raspored redukuju, dok se drugi bore i pod temperaturom dolaze na posao.

Foto: Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Foto: Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine

AKO STE BOLESNI OVIH DANA, morate da pročitate ovaj tekst!

Prema izveštajima lekara u Srbiji se pacijenti najviše žale na infekciju disajnih puteva, čak i donjih poput bronhitisa i upale pluća, koji nisu grip, nego su bakterijskog porekla.

- Jedina prava zaštita da se neko ne zarazi bakterijskom infekcijom je imunizacija, odnosno primanje vakcine, ali i u tom slučaju postoji mogućnost da se dobije infekcija, samo što bi bila u znatno blažem obliku – objasnila je dr Dimitrijević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ♡♥·♡

    6. mart 2015 | 16:58

    Moraju svi na more ili planine da podignu imunitet!!!!!!Zabrinuh se sad......

  • DARKO 100%

    6. mart 2015 | 20:27

    SKUVAJTE DOBRU jaku, guščiju ili kokošiju supu,al od stare kokosi,ponavljam od stare kokosi, sa dosta zeleni i preprženim crnim lukom. Ovaj stari recept za lečenje prehlada dobio je potvrdu u naučnim istraživanjima. Cistein, amino-kiselina koja se nalazi u živinskom mesu, izuzetno je dobar lek protiv bronhitisa i drugih disajnih oboljenja, kod dece i odraslih.

  • MILE

    6. mart 2015 | 17:36

    Na Tajlandu nema gripa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA