Karić: Slučaj Bogoljuba Karića je "gurnut pod tepih"!

Prema rečima Dragomira Karića, narodnog poslanika na listi SNS -a, Bogoljub Karić je napravio Mobtel od nule i država nije uložila ni jedan dinar

  • 9

Narodni poslanik na listi SNS-a Dragomir Karić izjavio je danas da smatra da se slučajem Bogoljuba Karića niko nije ozbiljno bavio, već da je sve "gurnuto pod tepih".

On je izjavio za TV B92 da nema potrebe da čovek koji je na slobodi, dođe ovde i bude uhapšen, "zbog toga što ovde možda trenutno još nisu oni uspeli da pogledaju sve dokaze koji postoje u njegovu korist."

Prema njegovim rečima, Bogoljub Karić je napravio Mobtel od nule i država nije uložila ni jedan dinar.

- Država na čelu sa tadašnjom vladom prosto je otela Mobtel i prodala ga norveškoj državnoj kompaniji za dve milijarde evra. I sad se ovde špekuliše sa nekim optužbama da je Bogoljub oštetio Mobtel - rekao je Karić i dodao da pravosudni organi treba da dokažu da je neko kriv ili nevin, a ne da se čovek brani, što je, kako je rekao, apsurd.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    11. mart 2015 | 19:36

    Ma kako ga nije sramota osnivao Astra banku u Aeroinjzinjeringu preko puta hotela Jugoslavije ostao mi duzan 86 ooo dinara,a Seselju isplatio veliku svotu novca ,posto je imao stednju kod njih i jos mnogim politicarima,a mi koji smo imali male radnje i racun kod njih nama nista,vec se cereka i kaze pitajte Dinkica gde su vase pare.Pa ja sam svoj novac dao u tvoju banku Bogoljube ,a ne kod Dinkica.

  • Sergej

    11. mart 2015 | 19:02

    Ja mislim da jedino boguljub moze nesto da pokrene ovde kod nas.

  • JoB

    11. mart 2015 | 23:00

    To je sad iskusan, mudar i bogat covjek. Zeli da pomogne Srbiji, nudi prave stvari za strategiju razvoja: 1. Ravnomjetno razvijati sve gradove kroz izgrafnju jeftinih stanova, 2. Obici svako mjesto, do svakpg coveka od farmera, ucitelja, popa... Svi su od koristi za razvoj Stbije. Dati povoljne kredite od 30.000 evra uz 1% kamate da ljudi otvaraju porodicne biznise. 3. Poljoprivreda ima sansu stoleca. Drzava garant za otkup uz unapred dogovorenu cenu. 4. Gradjevinarstvo kao trdicija i brend u svetu usmeravati skolovanje mladih kadrova za ta zanimanja. 5. Srbija je povratila svoje mesto u svetu itd.,.itd.. Sud neka radi svoj posao u vezi gospode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA