VULIN O POGROMU SRBA S KOSOVA: Srbija nikada neće zaboraviti žrtve!

- Kao što vidite, država ne zaboravlja, država brine - rekao je Vulin i dodao da će svaki prvi čas, u svakoj školi biti posvećen tome, dok će uveče u Narodnom pozorištu biti održana svečana akademija

  • 0

U svim školama sutra će prvi čas biti posvećen obeležavanju 11 godina od pogroma nad Srbima na Kosovu i Metohiji, najavio je ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Aleksandar Vulin.

On je rekao da se pogrom, koji se dogodio 17. marta 2004.godine, prvi put obeležava na zvaničnom nivou.

ALBANSKI ZLOČIN ZA KOJI NIKO NIJE KAŽNJEN: Evo kako su Albanci ETNIČKI ČISTILI Srbe sa Kosova i palili srpske svetinje pred OČIMA ZAPADA! (FOTO) (VIDEO)

Kako je rekao, 17. mart je postao deo zvaničnog protokola i zvaničnog obeležavanja u državi i danas će svaki prvi čas, u svakoj školi biti posvećen tome, dok će uveče u Narodnom pozorištu biti održana svečana akademija.

- Kao što vidite, država ne zaboravlja, država brine - rekao je Vulin gostujući u dnevniku RTS.

Govoreći o obeležavanju 16 godina od početka NATO bombardovanja Srbije, Vulin je rekao da će i taj datum, 24. mart, biti obeležen svečano ispred srušene zgrade Generlaštaba.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA