Ovako su PROSVETARI polivali vodom i maltretirali ministra Verbića na ulici! (VIDEO)

Ministar Verbić je došao do bine postavljene u parku Manjež, odakle se obraćaju čelnici dva sindikata prosvete koji organzuju protest, u nameri da ih pozove na razgovor, ali je poliven vodom po licu

  • 90

Prilikom protestne šetnje članova dva sindikata obrazovanja nezadovoljnih materijalnim položajem i stanjem u obrazovanju, ministra Srđana Verbića za sada nepoznati štrajkači polili su vodom.

BRUKA! PROSVETARI NAPALI MINISTRA: Polivali ga vodom i gurali po ulici! (FOTO)

Ministar Verbić je došao do bine postavljene u parku Manjež, odakle se obraćaju čelnici dva sindikata koji organzuju protest, u nameri da ih pozove na razgovor, ali je poliven vodom po licu.

On je prošao kroz kolonu nezadovoljnih prosvetara i rekao da im se neće obratiti sa improvizovane bine u parku, ali je zatim pozvao predstavnike dva sindikata da dođu kod njega u Ministarstvo prosvete.

SKANDAL! NAPAD NA MINISTRA: Evo kako su PROSVETARI polivali vodom i gurali Verbića po ulici! (FOTO)

Pogledajte kako je izgledao napad gnevnih prosvetara na ministra prosvete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    17. mart 2015 | 17:32

    Pitam prosvetare i njima slicne, zasto placam privartne casove za moje dete njima i njihovom kolegama da bi ga naucili onom sto treba ga nauce u skoli? Sram ih bilo!!!!

  • Andjela

    17. mart 2015 | 18:18

    Ja sam prosvetni radnik,ali zbog ovih nazovi kolega me je sramota.Kakav primer ponasanja salju deci ovakvim ponasanjem.Koliku bi platu hteli na ovoj krizi?Da li pomisle kakva primanja imaju roditelji dece kojima bi trebalo da budu primer?A o raspustima i neradnim danima koje imaju da nepricamo!Otkaz svima koji ne rade svoj posao kako dolikuje !Sramota za prosvetu!

  • Ttt

    17. mart 2015 | 17:45

    Kad vidim ministra da ulazi u masu i gurajuci se.razgovara sa.protestantima i ove huligane i prostake koji predstavljaju profesore.koji nam vaspitavaju decu, stravicna jeza me hvata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA