TADIĆ OTVORIO DUŠU: Sada bolje zarađujem i to LEGALNO!

- Sada zarađujem neuporedivo više i bolje, i to legalno - kaže predsednik SDS-a na tribini održanoj na Fakultetu političkih nauka

  • 17

Sada zarađujem neuporedivo više i bolje, i to legalno - rekao je Boris Tadić juče na tribini održanoj na Fakultetu političkih nauka. Ovaj lapsus izazvao je gromoglasan smeh u amfiteatru jer su studenti postavili logično pitanje - da li je legalnim putem zarađivao i dok je bio predsednik države.

- Naravno da je sve bilo legalno i da nije tako sigurno bi sadašnja vlast jedva dočekala da me uhapsi. Predsedničke plate su neopravdano niske i sada zarađujem neuporedivo bolje - rekao je Tadić.

On se osvrnuo na protekle mandate kada je bio prvi čovek države i na probleme na Kosovu.

- Tada je moj odnos sa parlamentom bio u najmanju ruku čudan i težak. Imao sam Ivicu Dačića koji nije isključivao rat kao opciju i nekoliko puta sam mu govorio da ne radi to. S druge strane imao sam Koštunicu koji je sa predstavnicima crkve bio na molebanu i žalio i bio zabrinut zbog Kosova - rekao je šaljivo Tadić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On je naveo i da nije on taj koji je oživeo socijaliste, već da su se oni na političku scenu „vratili“ zahvaljujući biračkom telu.

- Nakon mandata ostaje vam nekoliko opcija. Da odete u penziju što ja neću uraditi ni kada za to dođe vreme. Da odete da radite za OEBS ili UN. Da počnete da predajete kao profesor na nekom od svetskih fakulteta, pokrenete svoj biznis ili sve to stavite sa strane i počnete da crtate i slikate. Samo sam ovo poslednje odbacio - rekao je Tadić.

Studenti iz organizacije su u prvi mah obavestili novinare da moraju da napuste tribinu jer je Boris Tadić tako zahtevao, iako je sama tribina bila medijski najavljena, da bi se on predomislio u poslednji čas. Ni mikrofon nije radio tokom trajanja tribine.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A l v e n t A

    20. mart 2015 | 09:52

    Sram te bilo, hvališ se kako ti je sve potaman a mi koji smo od tebe, anonimusa, napravili predsednika republike, jedva preživljavamo...

  • Razočarani glasač

    20. mart 2015 | 09:56

    Napravio čovek kombinacije kao predsednik i sad uživa u plodovima te žrtve koju je prineo vodeći ovu zemlju u propast :@

  • Finger

    20. mart 2015 | 09:48

    A do sada si zaradjivao nelegalno ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA