TOMISLAV NIKOLIĆ ODBRUSIO EVROPI: Idem u Rusiju na paradu - TO JE INTERES SRBIJE!

- Nikada se nije desilo da je predsednik Nikolić ili bilo koji političar iz Srbije delio savete predsedniku njegove države gde treba da bude i šta Gospodin Kukan uzalud vrši pritisak na predsednika Republike da donese odluku koja nije u interesu građana Srbije - navodi se u dogovoru predsednika Republike Srbije

  • 51

Povodom izjave šefa Delegacije Evropskog parlamenta Eduarda Kukana za današnji „Blic“, u kojoj navodi stav da predsednik Republike Tomislav Nikolić ne bi trebalo da prisustvuje vojnoj paradi u Moskvi povodom Dana pobede 9. maja, predsednik Republike konstatuje da je nepristojno davati savete nekome ko savet nije ni tražio.

- Nikada se nije desilo da je predsednik Nikolić ili bilo koji političar iz Srbije delio savete predsedniku njegove države gde treba da bude i šta Gospodin Kukan uzalud vrši pritisak na predsednika Republike da donese odluku koja nije u interesu građana Srbije. Mišljenje velike većine građana je da naša zemlja treba da neguje najbolje odnose sa svima, pa i sa Ruskom Federacijom. Predsednik nedvosmisleno zastupa to mišljenje i niko to neće uspeti da promeni, pa ni gospodin Kukan - kažu u Predsedništvu Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DD

    20. mart 2015 | 15:14

    TAKO JE . TREBA IĆI. PODRŽAVAM.

  • popbosko

    20. mart 2015 | 15:34

    Sasvim je ispravno i normalno da nas predsednik Tomislav Nikolic ide na paradu pobede nad fasizmom. To sto ne odgovara potomcima fasista i sadasnjim sledbenicima iste ideologije to je njihov problem. Srbija i srpski narod su uvek bili na pravoj strani i sada isto treba tako da ostanu a ne da pokleknu pod ucenama onih koji su nas bombardovali i ubijali nasu decu i neduzan narod. Oni koji hoce da bojkotuju paradu pobede nad fasizmom neka idu na paradu ponosa jer tamo im je mesto.

  • ANNA

    20. mart 2015 | 15:01

    Tako je!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA