VUČIĆ I KIRBI: Srbija nudi dobre uslove za strana ulaganja!

Premijer Vučić i ambasador Kirbi razgovarali su o bilateralnim odnosima Srbije i SAD, posebno o ekonomskoj saradnji i mogućim novim američkim investicijama u srpsku ekonomiju

  • 4

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Majkla Kirbija.

Premijer Vučić i ambasador Kirbi razgovarali su o bilateralnim odnosima Srbije i SAD, posebno o ekonomskoj saradnji i mogućim novim američkim investicijama u srpsku ekonomiju. Konstatovano je da Srbija nudi dobre uslove za strana ulaganja, a jedna od prednosti je stabilna politička i ekonomska situacija u zemlji.

Jedna od tema bila je i situacija na Kosovu i Metohiji i nastavak dijaloga Beograda i Prištine. Srpski premijer ponovio je opredeljenost za realizaciju infrastrukturnih projekata, koji bi povezali Srbiju i Albaniju i doprineli političkoj stabilnosti i ekonomskom napretku regiona.

Premijer Vučić i ambasador Kirbi razmotrili su i druga regionalna i međunarodna pitanja, u svetlu predsedavanja Srbije OEBS-u.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DD

    20. mart 2015 | 19:22

    KIRBI. BRAVO. ODLIČNO SI ODRADIO SVOJ POSAO. ČESTITAM. NEGO HOĆETE NAM IZGRADITI PUTEVE POŠTO ĆETE KAO I DO SADA NESMETANO DA PROLAZITE SRBIJOM. KORISTITE VOJNU INFRASTRUKTURU. AERODROME I SVE ŠTO VAM ZATREBA.

  • Biljana

    21. mart 2015 | 12:38

    Živeo naš premijer i EU.

  • Sinisa

    21. mart 2015 | 12:09

    Živeo SAD.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA