AMERIKANCI TVRDILI: Albanci su SILOVALI I UBIJALI Srbe na Kosovu, a onda je proradio LOBI! (FOTO)

Jedan ugledan američki list još 1987. godine upozoravao je svet na sva albanska zverstva, silovanja, ubijanja, uništavanja crkava i manastira na Kosovu i Metohiji

  • 83

VEROVALI ILI NE! Amerikanci nisu oduvek "mrzeli" Srbe i bili na strani Albanaca sa Kosova, već su mnogo godina pre ratnih dešavanja pisali o etničkom genocidu koje se vrši nad nealbanskim stanovništvom u južnoj srpskoj pokrajini, a kao dokaz tome je i vest Njujork tajmsa sa kraja 80-tih godina prošlog veka!

OVAKO JE POČEO RAT NA KOSOVU: Evo kako su srpski specijalci UBILI NAJKRVOLOČNIJEG vođu OVK i prijatelja Hašima Tačija!

Njujork tajms je, sada daleke 1987. godine otvoreno pisao o etničkom čišćenju Srba i drugog nealbanskog stanovništva na Kosovu od strane Albanaca, kao većinskog naroda u južnoj srpskoj pokrajini a tada AP u sastavu velike, nekadašnje Titove Jugoslavije!

OVE SCENE PAMTIĆE SVAKI SRBIN DOK JE ŽIV: Albanac LOMI KRST na srpskoj crkvi i SPALJUJE JE! (VIDEO)

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Amerikanci su već tada predviđali krvave strahote građanskog rata koji se desio deset godina kasnije.

"Aktuelna su neprijateljstva separatistički orijentisanih Albanaca protiv svih drugih slovenskih naroda Jugoslavije i to je evidentno u svim slojevima društva. Albanski separatisti infiltrirali su se u sve delove društva, od vojske (tada JNA) gde su formirali jake ćelije, do vlade na KiM, preko koje su bukvalno otimali zemlju koja pripada Srbima", preneo je Njujork tajms.

ALBANSKI ZLOČIN ZA KOJI NIKO NIJE KAŽNJEN: Evo kako su Albanci ETNIČKI ČISTILI Srbe sa Kosova i palili srpske svetinje pred OČIMA ZAPADA! (FOTO) (VIDEO)

Foto: printskrin / Njujork tajms Foto: printskrin / Njujork tajms

Ovaj ugledni američki list je i 1987. godine upozoravao na sve učestalije napade na SPC, silovanja i trovanja ljudi.

"Albanci napadaju i pale srpske crkve, ali i druge verske objekte. Cepaju i pale zastave SFRJ, a nealbanskom stanovništvu bacaju otrov u bunare za vodu i uništavaju im useve, dok postoje i slučajevi u kojima mladi Albanci siluju srpske devojke".

Foto: spc.rs Foto: spc.rs

Prema tvrdnjama ovog lista cilj albanskih separatista je stvaranje Velike Albanije koja obuhvata delove zapadne Makedonije, južne Crne Gore i Srbije, kao i celo Kosovo, sa Prištinom, a ne Tiranom kao glavnim gradom!

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortodox

    22. mart 2015 | 21:26

    Ja sam policajac u Novom Sadu, i hocu svima da kazem da bih voleo da ponovo dobijemo priliku da vratimo nasu srpsku kolevku a po prirodi posla prvi cu tamo, i ako se to dogodi i zivot cu poloziti ako treba za srpstvo. Nadam se da ima dovoljno mojih istomisljenika. Pozdrav svima.

  • Maja

    22. mart 2015 | 21:22

    Izaci ce kad tad istina na videlo, zlocinci ce odgovarati jer zlocin ne zastareva.

  • Mici

    22. mart 2015 | 21:20

    Naivno je tako misliti, iza siptara su od pocetka stali amerikanci I zapad iz svojih licnih interesa koje imaju na Kosovu I Metohiji, briga njih za siptare oni su odradili posao I isplaceni su za to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA