PRIŠTINA JE TUŽAN I PRLJAV GRAD: Evo šta su Zorana Mihajlović i Dačić rekli o Kosovu i Albancima!

- Priština je jedan tužan, nerazvijen i prilično prljav grad - tvrdi potpredsednica Vlade Srbije i ministarka saobraćaja

  • 36

Srpski ministri u Vladi Aleksandar Vučića Ivica Dačić i Zorana Mihajlović boravili su na Kosovu i Metohiji na skupu balkanskih šefova diplomatije i saobraćaja, a njihov utisak o Prištini je da se grad mnogo izmenio i da je postao tužan, prljav i nerazvijen!

Dačić je posle 1999. pre dva dana prvi put boravio u Prištini, zajedno sa ministarkom saobraćaja Zoranom Mihajlović on kaže za „Blic” da se grad poprilično izmenio.

DAČIĆ NATERAO TAČIJA DA PRIČA SRPSKI: Srpski ministar DELIO LEKCIJE Albancima na Kosovu!

- Bili smo u hotelu koji je sada pripada Bedžetu Pacoliju, ali ja sam ga i dalje zvao po nekadašnjeg nazivu Božur. Moram da priznam da su ljudi iz kosovske vlade bili dobri domaćini. Sve su ispoštovali, počev od statusne neutralnosti konferencije do predusretljivosti - kaže Dačić, i ističe da mu je najjači utisak vezan za policajca Albanca.

FOTO TANJUG FOTO TANJUG

- Rekao mi je: „Sve su krivi ovi sa Zapada što su nas zavadili. Oni su nam sve napravili“ - priča Dačić.

Zorana Mihajlović kaže da nema posebne utiske iz Prištine, niti o domaćinima, niti o Hašimu Tačiju, sa kojim se prvi put susrela.

- Ukratko, nemam nikakav utisak o Tačiju. Korektno su nas ugostili - kratko je rekla, a na pitanje kako joj Priština danas izgleda, međutim, imala je i odgovor i utisak.

- Priština je jedan tužan, nerazvijen i prilično prljav grad - zaključuje Mihajlovićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    27. mart 2015 | 07:30

    Zorana, prodji malo gradovima Srbije da vidis sta je tuga. Mislis da samo Pristina tako izgleda? Ocigledno ne poznajes zemlju u kojoj zivis.

  • Joca

    27. mart 2015 | 07:48

    Priština je uvek tako i izgledala,poluorijentalna kasaba...

  • Slavica

    27. mart 2015 | 07:38

    To je bio i pre, albanci bacali smeće iz zgrada, znam, bila sam dosta puta 90-tih. A tek ostali "gradovi". Čemer, jad i beda. Necivilizovanost beskrajna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA