VUČIĆ ODBRUSIO HAŠKOM TRIBUNALU: Srbiju NEĆETE ponižavati, nećemo da KLEČIMO i MOLIMO nikoga! (VIDEO)

- Nećemo ni pred kim da klečimo i molimo za milost. Srbija ima svoje dostojanstvo. Tačka - rekao je premijer Srbije i lider SNS-a

  • 42

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, rekao je da Srbija neće na prepad hapsiti lidera SRS-a Vojislava Šešelja i poručio Haškom tribunalu da Srbija neće dozvoliti nikome da je ponižava!

Predsednik Vlade Srbije rekao je na konferenciji za medije nakon sednice Predsedništva SNS-a da je iznenađen odlukom Haškog tribunala o povratku Šešelja u pritvorsku jedinicu, ali i da je to svakako politička odluka.

VUČIĆ: Vlada Srbije neće nikoga hapsiti na prepad!

- Nećemo da dozvolimo da nas neko politički ponižava. Prvo ga pustite, a onda tražite da ga vratimo. Pa šta je bre to? Nisu ljudi džakovi. Malo da vam damo, pa nam malo vratite. Nećemo ni pred kim da klečimo i molimo za milost. Srbija ima svoje dostojanstvo. Tačka - rekao je Vučić i dodao da će Srbija poštovati sve što radi Tribunal u Hagu!

ŠEŠELJ JE STRAŠILO IZ KUTIJE: Evo šta je Vučić PORUČIO Haškom tribunalu!

Ceo tok konferencije za medije premijera Srbije pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novica

    1. april 2015 | 09:51

    E takvog te volim kad se ne ulizujes evropskoj bagri

  • Saša

    1. april 2015 | 09:52

    Bravo srbine!!! Gladan sam,i bez posla i znam da je žuti ološ kriv što se ova jadna država i svi mi zajedno nalazimo u ovoj ludnici,ali sam pun optimizma za našu decu jer je Vučić prvi srbin koji se bori za srbiju.....samo napred i ne dozvoli da te naša govna i belosvetski ološ sputaju u nameri da napraviš snažnu Srbiju!!!!!

  • Pravi Srbin

    1. april 2015 | 09:47

    Jel da poverujemo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA