RAT PARTIZANA I ČETNIKA OKO ĐENERALA DRAŽE: Ustaše i četnici zajedno ste bežali! (FOTO)

Proces za rehabilitaciju komandanta Dragoljuba Draže Mihailovića nastavljen je danas u Višem sudu u Beogradu izvođenjem dokaza, a ispred Palate pravde ukrstile su se parole predstavnika SUBNOR-a "Smrt fašizmu, sloboda narodu" sa četničkim "Za kralja i otadžbinu"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Laxy
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • realni

    07. april 2015 | 18:58

    komunisti su 1941 bili paravojne formacije,i ubijali legalno izabrane predstavnike vlasti koje je narod izabrao.to se vodi kao teroristička delatnost.da nije bilo ruskih tenkova ,njima bi sudio medjunarodni sud tipa haga ili kao u nirbergu.

  • Pravi Srbin

    05. april 2015 | 16:45

    @Dare Srbija je u Drugom Svetskom Ratu bila na strani Saveznika. Srbija je u Drugom Svetskom Ratu bila Saveznicka Drzava sa Saveznickom Vladom na strani Saveznika. Cetnici nikada nisu saradjivali s Nemcima. Draza Mihailovic nikada nije saradjivao s Nemcima. Cetnici Draze Mihailovica , borili su se protiv Nemaca u zaista mnogim operacijama i bitkama kroz citav rat. Srbija je u Drugom Svetskom Ratu bila Saveznicka Drzava sa Saveznickom Vladom , na strani Saveznika. Srbija nikada nije bila deo ni Sile Osovine ni deo Trojnog Pakta.

  • Cvele

    04. april 2015 | 12:27

    Ako već sada znaju da ima da bude u maju sigurno će odluka glasit da se odbija zahtev i nije rehabilitovan. Pošto je samit lidera EU država u junu , kao svake godine, na kojem će donositi važne odluke kad će se otvorit sa Srbijom neko poglavlje i koje, nema šanse da eventualno pozitivna odluka o rehabilitovanju bude iza 20. aprila ove godine, da bi imali do juna dovoljno vremena da se posipamo pepelom zbog tog "greha". Mislim da i prosečan srednjoškolac zna da će odluka biti odgođena na 4-5 meseci "dok prođu letnje vrućine", a prosečan fakultetski obrazovan čovek zna da mora da bude odbijen zahtev da bi Zapad bio odobrovoljen, a naši političari napredovali u retrogradnom uvlačenju u dupe Zapadu. Ostat će zabeleženo u istoriji, Zapad ih nije proguto (naši političari-konvertiti), oni ušli s druge strane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA