VUČIĆ: Vrši se tabloidizacija helikopterske nesreće!

- Društveno politički radnici, od raznih analitičara do pojedinih novinara, uzimaju ono što im odgovara iz izveštaja vojne komisije, a ono što im se ne sviđa predmet je surovog ismevanja i lakrdijašenja - rekao je premijer Srbije

  • 3

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se vrši "tabloidizacija" helikopterske nesreće u kojoj je poginulo sedmoro ljudi, uključujući i jednu bebu, uz ocenu da su svi koji su bili umešani u tu akciju imali "plemenit cilj" da spasu dete.

- Društveno politički radnici, od raznih analitičara do pojedinih novinara, uzimaju ono što im odgovara iz izveštaja vojne komisije, a ono što im se ne sviđa predmet je surovog ismevanja i lakrdijašenja - rekao je Vučić za list "Politika" od ponedeljka.

Pročitajte ceo izveštaj o padu helikoptera na Surčinu

U prvom delu intervjua za taj dnevnik, premijer je ocenio da je bio primeren njegov "oštar odgovor" na "tabloidizaciju, najbrutalniju moguću, jednog tužnog i teškog događaja".

On je dodao da delu ljudi koji su komentarisali pad helikoptera "uopšte nije bilo stalo do istine, već su pokušali da na najprljaviji način politički zloupotrebe ovu nesreću".

Vučić je ponovio da su pilot Omer Mehić i posada za njega heroji, a za opozicione stranke "samo oruđe u prljavoj političkoj borbi".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    6. april 2015 | 10:50

    Ne vidim razlog da neidemo. Mi smo njih zvali i oni su dosli, sada oni zovu nas i mi bi to sa ponosom trebali da ispostujemo.

  • Juga

    6. april 2015 | 12:58

    Premijer je u pravu . Prave se senzacije tamo gde treba cutati i pokloniti se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA