VUČIĆU UHAPSI IH SVE: Evo šta uzvikuje "publika" ispred PARLAMENTA, a koja podržava BEOGRAD NA VODI! (FOTO)

Ispred zgrade Parlamenta okupilo se više desetina građana. Oni ne nose stranačka obeležja, a kažu da su tu došli da podrže projekat "Beograd na vodi"

  • 2

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su sednicu na kojoj će razmatrati poseban zakona o projektu "Beograd na vodi", a očekuje se  da će projekat obrazložiti predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

Na početku sednice poslanici su koristili pravo da postavljaju pitanja.

Iz redova opozicije su pitanja uglavnom upućena premijeru, od izveštaja o helikopterskoj nesreći, preko toga kako ima para za Beograd na vodi i Železaru a ne za prosvetare, do toga gde su jeftini stanovi i kranovi širom Srbije.

Na drugoj strani, poslanik SNS Dragan Šormaz je istakao da "niko nikada nije na ovaj način politizovao tragediju", podsetivši da pri padu vojnih aviona 2009. godine tadašnja opozicija, a sadašnja vlast nije postavljala pitanja.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Takođe, Šormaz je rekao da je naplatnoj rampi Pojate 13. marta, kada je došlo do nesreće kod aerodroma "Nikola Tesla", video ministra odbrane Bratislava Gašića oko 23.45h što dokazuje da on tada nije bio u Beogradu.

Skupštinsku sednicu sa galerije prate gradski odbornici iz redova SNS, na šta su se nekoliko puta osvrnuli poslanici DS i SNS, a čak je i Šormaz "zamolio publiku da bude malo tiša".

Takođe, ispred zgrade Parlamenta okupilo se više desetina građana. Oni ne nose stranačka obeležja, a kažu da su tu došli da podrže projekat "Beograd na vodi".

Oni nose transparente na kojima piše:"Volimo Beograd", "Vučiću uhapsi ih sve","BGH2O za moderan Beograd", "Beograd budućnosti" ...

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA