LJUBAVNA PRIČA ZORANE MIHAJLOVIĆ: Moj dečko i ja smo LJUBAV iz srednje škole! (FOTO)

Divna ogrlica sa srcem za dobro jutro, ljubav, strasti, razumevanje, poštovanje, zvuči kao uvod u neki romantičan film, ali nije, to je priča ministarke Zorane Mihajlović i njene velike ljubavi Vladimira Atanackovića

  • 12

Nema razloga, baš nijednog, da i naše političarke ne uživaju u ljubavi i svemu onom što jedna kvalitetna veza pruža. Prava ljubavna bajka, desila se Zorani Mihajlović, ministarki i prvoj potpredsednici Vlade Srbije, jednoj od najtemperametnijih dama naše političke scene.

Poznato je da ume da bude žustra, da kaže šta misli dok je u političkoj areni, ali njena emotivna priča koja traje poslednje tri godine, u senci njene političke karijere.

Ovo su sve odevne kombinacije ministarke Mihajlović! (FOTO)

Podiglo se mnogo prašine kada se ministarka pojavila na nekom prijemu sa skupocenom Šanelovom torbom, da bi na kraju ona rekla da je to poklon od njenog dragog, životnog saputnika, biznismena Vladimira Atanackovića. To je bio povod da romansa između ministarke i biznsimena izađe iz njihovog gnezda.

- Vlada mi je poklonio torbu bez posebnog povoda, voli da me iznenadi, tako mi je jednog dana poklonio divnu ogrlicu sa srcem - objašnjava Mihajlovićeva.

Foto: Aleksandar Stojanović, Marko Todorović Foto: Aleksandar Stojanović, Marko Todorović

Ljubomorni mogu samo da zavide ministarki, što je njen dečko uspešan, samim tim i imućan, te nema razloga da je ne obraduje skupocenim poklonima.

Zlonamerni će reći, "a ha, ulovila bogataša, pa joj se može", ali ova ljubavna priča je počela još u srednjoj školi! Naime, Mihajlovićeva i Atanacković su išli u istu Ekonomsku srednju školu, a upoznali su se čekajući prevoz na stanici, do škole.

Međutim, na početku su se samo družili, a strasti i ljubav su došle nakon godinu dana.

Foto: Aleksandar Stojanović Foto: Aleksandar Stojanović

- Nismo se zavoleli odmah, bili smo dobri prijatelji, a ljubav se desila tek u trećoj godine srednje. Iako smo bili mladi kada smo počeli da se zabavljamo, veza je bila ozbiljna i trajala je sedam godina - priča minsitarka.

Nakon srednje škole, putevi su im se razdvojili, Atanacković je otišao u inostranstvo na usavršavanje i nije se vratio. Ali, kada je ljubav prava, ona traje, bez obzira na vreme i mesto.

Dvoje zaljubljenih koristili su svaku priliku da se vide. Viđanja su vremenom postala sve češća, pa se tako nakon dve decenije ljubav ponovo rodila.

Kako kaže Zorana, sada funkcionišu sjajno. Zreli su, iskusni i imaju obostrano razumevanje za poslovne obaveze.

Foto: Vlada Srbije Foto: Vlada Srbije

- Ujutru se budim mnogo pre njega, ali on me uvek isprati, ali i dočeka sa posla. Postavi sto, ne ume da kuva, ali to i nije toliko važno, obezbedi nam sve što je potrebno - priča ministarka i dodaje: - Veče je rezervisano samo za nas dvoje. Ukoliko izlazimo obično odemo na neku večeru ili u pozorište. Ako mi vreme dozvoli ja nešto skuvam, mada je to veoma retko - .

O braku još uvek nisu razgovarali, ministraki papir nije važan, ali joj je bitno to što njen sin Valdu zove "tata".

Lepo zvuči ova ljubavna priča, kada bi toliko ljubavi i poštovanja bilo i među političarima, sigurno bi i građanima bilo lakše u ovim teškim vremenima. Dok ne bude bolje, svako može da živi u svojoj bajci, jer uglavnom imaju srećan kraj.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NL

    8. april 2015 | 22:12

    Lepa prica, drago mi je kada se ljudi vole i postuju, ovakve clanke citam rado. Svako vam dobro i sve najlepse u zivotu.....

  • Bole

    8. april 2015 | 20:20

    Sta reci lepa i izuzetno pametna zena

  • Ljiljana

    9. april 2015 | 01:06

    Baš lepa priča i drago mi je. Sve najbolje im želim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA