TUCIJADA U SKUPŠTINI: Evo koji srpski poslanik je imao NAJTVRĐE USKRŠNJE JAJE! (FOTO)

Srpski poslanici poštuju tradiciju, te su tako na Vaskrs, jedan od najradosnijih praznika, odmerili snage u tucanju jajima

  • 1

Za jedan od najradosnijih pravoslavnih praznika Vaskrs, običaj je da se farbaju jaja i da se ljudi pokucaju s njima, a pobednik nosi jaje poraženog. Da li ovaj običaj poštuju i srpski poslanici Telegraf.rs je proverio u Skupštini Srbije gde je zatekao pravi BOJ!

Prvi dvoboj na koji smo naišli bio je onaj u kom su učestvovali poslanica Srpske napredne stranke Adriana Anastasov i Dragan Jovanović iz Nove Srbije!

Ovaj koalicioni sukob dobila je dama, a poslanik Jovanović je džentlmenski priznao poraz!

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Poslanica naprednjaka Katarina Rakić imala je više "okršaja" uskršnjim jajima, a prvo je potukla svog kolegu iz skupštinskih klupa Ljubišu Stojmirovića.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Iako se na lokalnom nivou u Surdulici SNS i SPS svađaju, u Skupštini Srbije se odlično slažu, kaže za Telegraf.rs Novica Tončev poslanik socijalista i na dvoboj pozvao naprednjaka Milovana Drecuna. Na kraju bilo je nerešeno, jer je svako odneo po jednu pobedu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Mlada uzdanica SPS-a Stefana Miladinović odmerila je snage sa Ljiljanom Malušić iz SNS, a i ovog puta obe su bile pobednice, nerešeno kao u slučaju Drecun – Tončev.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Dve koalicione partnerke u Skupštini Srbije i jedne od najatraktivnijih poslanica po izboru mnogih medija Katarina Rakić i Stefana Miladinović su takođe razmenile "vatru", ali i ovaj okršaj završen je bez pobednika - 1:1!

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Student

    12. april 2015 | 12:40

    Ko se takmicio sa Vucicem, morao je sam da naprsne svoje jaje :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA