OPLJAČKAN PRINC SRBIJE? Evo šta je razočaralo Aleksandra III Karađorđevića!

Sin prestolonaslednika Aleksandar III Karađorđević zatvorio je tekila bar u Beogradu jer je kako kaže pokraden od njegovog poslovnog partnera Marka Nave

  • 14

Da nije lako voditi privatni biznis u Srbiji osetio je i sin srpskog prestolonaslednika Aleksandar III Karađorđević, koji je do nedavno bio suvlasnik tekila bara u Beogradu, a zbog, kako kaže navodnih nesuglasica sa svojim partnerom u poslu koji je rođen u Meksiku a živi u Srbiji, morao je da zatvori lokal.

- Hteo sam da se u kafiću svi osećaju prijatno, pa sam zato dosta novca ulagao u prostor. Sav novac sam držao u kafiću, a partner Nava me je pokrao. Zato sam i morao da zatvorim objekat.

S druge strane Nava kaže da on sada renovira kafić:

- On će početi da radi od sledeće nedelje - dodao je Nava.

Princ Aleksandar i Nava su se upoznali ne jednoj žurci, ali nisu bili u nekim najboljim odnosima.

- To što sam princ ne donosi mi platu. Dugo sam živeo u Kaliforniji i upoznao meksičku kulturu, i zbog toga rešio sa da zaopočnem biznis u Srbiji.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • notorious

    13. april 2015 | 11:29

    Ako iko razume ovo, molim objašnjenje!

  • Jasna Simonović

    13. april 2015 | 10:55

    Baš mi je žao mladog gospodina! Ništa čudno...Imam čitav spisak ljudi (kolege, kuma, zaposlenici, advokati) i "firmi" (nemačka, francuska, belgijska, hrvatska, srpska) koje su me prevarile...O komorama, innstitucijama, sudovima, konsultantskimn globalnim kućama) da ne govorim! Prevara je u trendu...

  • Krle

    13. april 2015 | 11:03

    Nista novo u Srbiji,koji ortakluk je trajao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA