OVAKO JE IZGLEDALA VLADA ZA VASKRS: Kabineti ministara AVETINJSKI PRAZNI. Evo ko je IPAK radio! (VIDEO)

- Radio sam i na Veliki petak i subotu. Praznici su dobri, jer tada mogu da se završe zaostale obaveze - rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić

  • 2

Uskršnji praznici su dobra prilika da odmore i političari. Skoro svi, osim jednog, to su i činili proteklih prazničnih dana. Aleksandar Vučič, predsednik Vlade Srbije, bio je vredan i za praznike, a tu informaciju potvrdio je novinaru Milomiru Mariću kada je u Subotu gostovao u Ćirilici na TV Happy!

Premijer Vučić se naravno ne ljuti i ne zamera ljudima koji nisu radili za Uskršnje praznike, kako kaže jedino drugi mogu da zamere njemu.

- Veliki petak, kao i naredni dan subota, su dani kada se ne radi, ali ja sam radio. Iskreno da kažem, ne znam šta bih radio, kada ne bih radio - kaže premijer.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Prvi čovek Vlade kaže da nikoga nije video na poslu tokom praznika što je i normalno, ali da on u vreme kada skoro niko ne radi, dolazi na posao kako bi obavio neke eventualne zaostale posliće.

- Ja na primer za praznike očistim svoj radni sto. Tada je manji protok ljudi kroz kancelariju, i mogu na miru da pogledam poštu, pročitam svaki papir, pošto volim to lično da uradim. Mislim da je u radu suština i toga se nikada nisam stideo -  objašnjava Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA