NASTAVLJA SE DIJALOG: Vučić i Mustafa o NORMALIZACIJI ODNOSA. Evo i kada

Nakon nešto više od dva meseca u Briselu nastaviće se dijalog Beograda i Prištine. Sastanku će prisustvovati premijeri Aleksandar Vučić i Isa Mustafa

  • 1

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine pod pokroviteljstvom visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbednost Federike Mogerini biće održana 21. aprila, saopšteno je u Briselu.

- Visoka predsatvnica Federika Mogerini posredovaće na narednom sastanku Beograda i Prištine na visokom nivou - potvrđeno je iz kancelarije Mogerinijeve.

Na sastanku će učestvovati premijer Srbije Aleksandar Vučić i kosovski premijer Isa Mustafa.

Kako je navedeno, na sastanku će biti razmotren napredak u primeni do sada postignutih dogovora i razmenjena mišljenja o daljem toku normalizacije odnosa.

Prethodna runda dijaloga održana je 9. februara i to posle višemesečnog zastoja, a tada je parafiran sporazum o pravosuđu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

(Kraj) spr/bt

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    18. april 2015 | 07:44

    Propadnu li pregovori 21. aprila u Briselu, uvek mogu da se nastave u Beogradu 24. aprila , ako Tači dođe u posetu pa ga uhapse. Tako bi pregovori mogli da se održe u centralnom zatvoru u Beogradu, nema trte zbog letenja, nema troška za putovanje, a ni trte-mrte sa pregovaračem, će da bidne "mekši".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA