DSS PREŠAO U SNS: Naše ideje i nacionalne interese možemo ostvariti samo u naprednjacima! (FOTO)

- S obzirom da ideje koje su nas do sada vodile ne možemo više ostvariti u okviru Demokratske stranke Srbije, doneli smo odluku da pristupimo Srpskoj naprednoj stranci kao jedinoj državotvornoj političkoj organizaciji na teritoriji Republike Srbije - kažu bivši članovi DSS-a

  • 20

Svi članovi opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije Zemun, kao i većina članstva ogranka DSS Zemun, pristupili su Srpskoj naprednoj stranci, navodi se u saopštenju DSS.

Razlozi za ovu odluku su višestruki, kao što su kontinuirani sukobi koji traju više godina unazad u Demokratskoj stranci Srbije, a u kojima članstvo opštinskog odbora Zemun nije učestvovalo, su prevršili svaku razumnu meru u tolikom opsegu da je dalji ozbiljan politički rad postao bespredmetan, navodi se u saopštenju i dodaje se:

“S obzirom da ideje koje su nas do sada vodile ne možemo više ostvariti u okviru Demokratske stranke Srbije, doneli smo odluku da pristupimo Srpskoj naprednoj stranci kao jedinoj državotvornoj političkoj organizaciji na teritoriji Republike Srbije. Ovim činom pružamo punu podršku Vladi Republike Srbije i premijeru Aleksandru Vučiću u daljoj borbi za ostvarenje srpskih nacionalnih interesa”.

- Činjenica da su neki članovi Demokratske stranke Srbije u Zemunu, a ne većina članstva, doneli odluku da pređu u SNS, stranku potpuno suprotstavljenih političkih stavova po pitanju Evropske unije, ekonomskog razvoja Srbije i budućnosti Kosova i Metohije, jasno ukazuje da se ovde ne radi o ideološkom, već o foteljaškom pitanju. Krajnje je komično obrazloženje bivših članova Demokratske stranke Srbije da će politiku DSS sprovoditi kroz SNS- rekao je Aleksandar Popović funkcioner DSS-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Apostol

    21. april 2015 | 15:25

    Bez karaktera ali i bez ideala i ideja,poltroni koji ne mogu da vode politiku kad nisu na vlasti. Sramota od ljudi

  • Zoje

    21. april 2015 | 13:38

    Fotelje samo vas čekaju ...

  • Nikola Janković

    21. april 2015 | 15:34

    Znaju li ovi iz zemunskog DSS-a da SNS ne zastupa iste stavove kao oni? Možda nisu obavešteni da su od tolikih stranki izabrali najgoru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA