PAJTIĆ PREKINUO POSETU KOSOVU: Lidera DS-a vređali u Gračanici!

Predsednik DS-a napustio je teritoriju Kosova i Metohije nakon incidenta u Gračanici, kada je ušao u raspravu s izvesnim meštaninom iz Gračanice koji mu je dobacio "Pajtiću lopove"

  • 12

Predsednik DS-a Bojan Pajtić napustio je teritoriju Kosova i Metohije nakon manjeg incidenta u Gračanici, javila je TV "Most".

Kako izveštava ova televizija iz Zvečana, Pajtić je ušao u raspravu s izvesnim meštaninom iz Gračanice koji mu je dobacio "Pajtiću lopove", nakon čega ga je lider DS-a pitao "Znaš li ti ko sam ja?", a ovaj mu uzvratio sa "Znam, najveći lopov u Vojvodini".

Kako TV Most tvrdi, Pajtić je nakon incidenta odlučio da prekine dalju posetu Kosovu, a kolona vozila zatim se uputila ka administrativnom prelazu Končulj, te su nešto posle 13 sati napustili teritoriju KiM.

Predsednik opštine Gračanica Vladeta Kostić upitao je danas lidera DS- a Bojana Pajtića u kom svojstvu boravi na Kosovu i Metohiji, te kako ga nije sramota da se za to vreme nije javio legitimnim predstavnicima Srba, koji čine sve da očuvaju srpsku zajednicu na tom području.

Pajtić se ovim povodom oglasio i na Tviteru, gde je napisao da je jedini razlog skraćivanja posete Kosovu to što je vladika Teodosije morao da otputuje.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zone

    23. april 2015 | 22:46

    Ako je g-din Pajtić otkazao dalju posetu Kosmetu zbog jedne budale, onda nije trebalo ni da ide tamo. Najverovatnije se radi o pripadniku neke druge stranke koji ne vidi dalje od svog nosa. Kao raseljeno lice sa Kosmeta, izvinjavam se g-dinu Pajtiću, uz napomenu da nisu svi ljudi na Kosmetu toliko stranački ostrašćeni. Iako nisam član DS-a, duboko me je pogodio ovaj dogadjaj, u nadi da ćemo se opametiti i shvatiti da onaj koj drugačije misli, nije neprijatelj.

  • NL

    24. april 2015 | 00:44

    Svaki dan mi je sve jasnije i jasnije, da mi nismo dobrodosli na Kosovo radi Sipaca. Samo se pitam koje dozvolio da ti Sipci zive u Srbiji nelegalno. Moje misljenje je, da svi gradjani trebaju da prijave sumnjive osobe. Dosta nam je ovih Sipaka. Ako ovako dalje nastavimo, nasu lepu Domovinu nasu kulturu i nase Kriscanstvo ce unistiti....

  • Igi

    24. april 2015 | 07:35

    Treba preneti i kako se provedu članovi vladajuće garniture kada odu dole..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA