GODINU DANA VLADE: Vučić i ministri na svečanoj sednici u KOLUBARI!

Na površinskom kopu "Tamnava - Zapadno polje" biće održana svečana sednica, na kojoj će biti sumirani dosadašnji rezultati i predstavljeni planovi za naredni period

  • 0

Prvu godišnjicu rada Vlade Srbije njeni članovi obeležiće u "Kolubari". Na površinskom kopu "Tamnava - Zapadno polje" biće održana svečana sednica, na kojoj će biti sumirani dosadašnji rezultati i predstavljeni planovi za naredni period.

Nakon sednice, premijer Aleksandar Vučić i ministri prisustvovaće puštanju u rad rotornog bagera "glodar 3" i proizvodnog sistema za otkrivanje jalovine.

Premijer je već izneo detaljan izveštaj o učinku prethodih 365 dana, a među najvećim rezultatima su smanjenje deficita koji je u prva tri meseca pao ispod tri odsto, što je, prema njegovim rečima, uspeh koji ni pojedine evropske zemlje ne mogu da dostignu.

Predsednik Vlade je uveren da će, ukoliko se taj trend nastavi i u narednih pet meseci, to vrlo brzo osetiti svi građani, penzioneri i zaposleni u javnom sektoru:

- Zahvaljujući hrabrim i odgovornim reformama Srbija je očigledno na dobrom putu konačnog rešavanja problema javnih finansija, što će omogućiti više investicija, ulaganja u budućnost.

Ono što Vladu u narednom periodu čeka je kadrovsko osveženje kabineta. Rekonstrukcija, kada bude došla na dnevni red, tvrdi premijer, biće završena za dan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA